2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یاغیرانتفاعی

177 بازدید | 24 پست

سلام

پسرمن سال بعدبایدبره کلاس اول امسال هم پیش دبستانی هست سنجش هم قبول شده بنظرشماببرمش دولتی یاغیرانتفاعی؟؟

ناگفته نمونه ک پسرم تمرکزش پایین وپیش فعالی داره(کاردرمانی میبرمش-خودم کارمیکنم توخونه باهاش-پیش دبستانی میره -وپیش روانپزشک بردمش ودارومصرف میکنه)خواهش میکنم هرکی فرزندش شرایط پسرمن روداشته راهنمایی کنه،ممنون میشم

خدایا!من یاغی نیستم✋

پسر منم از ده ماهگی تا الان که کلاس اول بوده توانبخشی رفته ...تاخیر رشدی داشته ..ولی بیش فعال نبوده .تمرکز خیلی عالی نیست .ولی بد هم نیست .مدرسه دولتی میره .راضی ام ...فقط تکالیفشو نصفه انجام میده تو مدرسه .نمیدونم به خاطر کند نویسی هست یا توجه و تمرکز.خیلی میترسیدم از مدرسه دولتی .ولی اصلا به اون بدی که فکر میکردم نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم از ده ماهگی تا الان که کلاس اول بوده توانبخشی رفته ...تاخیر رشدی داشته ..ولی بیش فعال نبوده ...

جدی معلم هاازش ناراضی نیستن؟دارومصرف میکنه؟

خدایا!من یاغی نیستم✋

سلام من خودم معلم مدرسه غیرانتفاعی هستم وشاگردای زیادی مثل پسرشمادارم معلمای غیرانتفاعی بنظرمن بهتروبهتربابچه هاکارمیکنن من خودم تابچه یادنگیره بیشتردرسوبراش توضیح میدم همینطورهمکارام پس بهتره غیرانتفاعی ثبت نام کنید

با توجه به شرایطی كه گفتی غیرانتفاعی ثبت نام كن

واقعااخه میگن خیلی براشون مهم نیس بچه هااموزش بببنن یانه  من اگ 5سال ابتدایی بزارمش غیرانتفاعی هزینه ش سرب فلک میکشه

خدایا!من یاغی نیستم✋
سلام من خودم معلم مدرسه غیرانتفاعی هستم وشاگردای زیادی مثل پسرشمادارم معلمای غیرانتفاعی بنظرمن بهترو ...

جدی یعنی اینجوربچه هاسرکلاس اروم میشینن ومیتونن خودشونوبابچه های دیگه هم سطح کنن،اخه ارتباط گیری اینحوربچه هاضعیفه میترسم ب مشکل بربخوره حالاک دولتی شلوغ وبچه های شیطون شایدبیشتر

خدایا!من یاغی نیستم✋
زنجان واقعا؟؟شمازنجان هستید؟

نه من کرج هستم

بله درست میشه من هفته پیش بایکی ازبچه ها ک این مشکل روداشت درس کارمیکردم متوجه نمیشدبراش توضیح دادم بیشترمتوجه شدیکی ازبچه هادعواش کردولی بچه های دیگ اونوکشیدن سمت خودشون باهاش بازی کردن حتی داوطلب میشدن درسوبراش توضیح بدن 

نه من کرج هستم بله درست میشه من هفته پیش بایکی ازبچه ها ک این مشکل روداشت درس کارمیکردم متوجه نمیشد ...

شماتوزنجان دوست معلم داریدک یه مدرسه خوب معرفی کنه خودم میشناسم میخوام ازنظرکیفیت معرفی کنن؟وازشهریه میگیدلطفا

خدایا!من یاغی نیستم✋
شماتوزنجان دوست معلم داریدک یه مدرسه خوب معرفی کنه خودم میشناسم میخوام ازنظرکیفیت معرفی کنن؟وازشهریه ...

نه من اززنجان کسیونمیشناسم بخدا

شهریه ۲۲باپول اردو وجشن وکتاب وبقیه چیزامیرسه به۲۵میلیون

نه من اززنجان کسیونمیشناسم بخدا شهریه ۲۲باپول اردو وجشن وکتاب وبقیه چیزامیرسه به۲۵میلیون

اهان خوبه مناسبه پس شهریه ش،باتوجه ب شرایط پسرم شمامیگیدغیرانتفاعی؟؟

خدایا!من یاغی نیستم✋