2777
2789
عنوان

ب مامانم گفتم ۲طبقه بگیریم قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 46 پست
بگو پاشو برو حوصلت سر میره میری کنار دریاش صندلی گذاشتن میشینی☹️ بگو همه جا همینه ..از خوبیاش بگو تر ...

رفته ۲ماه راصی بود ولی دید گفت نمیرم نژاد پرستن 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا برادر شوهرم ۱ماه از شهرستان اومد بود همین مامان پدرمو در اورده بود چرا خونته  منم با ترش ...

خب همینو بهش بگو

بگو من داداشش رو از خونه بیرون کردم تو توقع داری حالا شوهرم بیاد برادر من رو ضبط و ربط کنه

الهی 😔😔 چراااا؟؟  بابات نباید به حرف مامانت میکرد

هعیی 

بابتم رفته بود شهرستان  گوشت شتر اورد 

بعد پدرشوهرم ۲کیلو پول داد ب بابام ک اندازه ۲کیلو ب ما بده 

بخدا مامانم بهم گفت بروبکش 

ک مبادا بیشتر ما برنداریم هعییی

ما توی بدهکاری شدید بودیم  تلویزیون نداشتم حتی 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 
میگه از ترکا خوشم نمیاد نژاد پرستن 😑😑

داداشت مگه نی نیه خودش چطور می‌تونه قبول کنه 

حالا مادرت یه چیزی میگه اون چرا باید قبول کنه 

۲۴ سالشه بیاد آویزون شما بشه 

به داداشت صحبت کن خودش درست کنه قضیه رو 

بهشون بگه من نمی‌رم سربار خواهرم بشم یعنی چه برام خونه بگیرید حالا دو طبقه باشه بهتره

هعیی  بابتم رفته بود شهرستان  گوشت شتر اورد  بعد پدرشوهرم ۲کیلو پول داد ب بابام ک ا ...

پس بدت نیاد احمقی اگه به خانوادت کمک کنی الامم عین کوزت برای کار میخوانت اعصابم خورد شد اه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از همین اول قبول نکن استارتر.  چون بعدا اگر حرف و حدیثی بشه و بخوای بگی بره خونه جدا بگیره هزار و یک حرف پیش میاد و میگن داماد برادرزنو بیرون کرد ولی از همین اول بگو تو یه خونه نه  .  دوتا واحد کنار هم یا دو طبقه جدا.  

حالا چرا مامانت صبر نمیکنه داداشتو زن بده بعد بره؟