2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑😑😑😑 کاش دروغ گفتن بلد بودم و میتونستم آدمارو با حیله و فریب دوره خودم جمع کنم ولی متاسفانه یه ...

دقیقا منم همینم.

البته مغرور بودنو راست میگنا‌ منم مغرورم دست خود نیس🥴

انسانها  تنها  به« مهر »برترند  ز  همدیگر

وااای چقدر بعضیاتون عقده ای هستین ومشخصه بشدددت بیفرهنگ 

که انقدر راحت توهین میکنین 

مثل این میمونه من با یه شخصی که ترک هست یا چمیدونم لر هست دوست بشم ضربه ببینم ازش بعد فحشو به ترکا و لرا بکشمو بگم همشون فلان فلانن 

یکم بشینید فکر کنید چی میگید

دقیقا منم همینم. البته مغرور بودنو راست میگنا‌ منم مغرورم دست خود نیس🥴

اره منم مغرورو سردم اونم بخاطر ماهمونه دیگه طبیعیه ولی اصلا دروغگو نیستم نه من هر بهمنی که دورم دیدم اصلا دروغگو نبودو واقعا آدمای خوش ذاتین

وااای چقدر بعضیاتون عقده ای هستین ومشخصه بشدددت بیفرهنگ  که انقدر راحت توهین میکنین  مثل ...

من بهمنیم .اگ از کسی چیزی ببینم خوشم نیاد تا ابد از چشم میافته .ولی اگرم طرف و بخوام جونم و براش میدم.شاید پارتنر اسی ام همین حسو داشته

وااای چقدر بعضیاتون عقده ای هستین ومشخصه بشدددت بیفرهنگ  که انقدر راحت توهین میکنین  مثل ...

اخخخ گفتیییی خواهرررر

طرف یجوری میگه همشون آدمای دروغو مضخرفین انگار دونه دونه بهمن ماهیارو تست کرده و باهاشون زندگی کرده

حالا دو سه تا بهمن ماهی تحویلت نگرفتن دیگه انقدر فشار خوردن نداره

اره منم مغرورو سردم اونم بخاطر ماهمونه دیگه طبیعیه ولی اصلا دروغگو نیستم نه من هر بهمنی که دورم دیدم ...

البته ظاهرا مغروریم اما از درون فوق العاده احساسی