2777
2789

یهو سرم انگار گیج می‌ره ونوک زبونم انگار جرقه میزنه ازخواب میپرم‌.تا کم کم زبونم آروم میشه...توروخدا کیا تجربه دارن؟سی تی اس کن سر هم دادم مشکلی ندارم....چندماه یکبار اینجور شدم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالب  احساس میکنم اون برق نیست ک زبونت رو میگیره  شاید زبونت لای دندونات میمونه بی حس ...

نه بخدا یهو زبونم انگار جرقه میزنه مثل خواب رفتگی میشه...تا کم کم خوب میشه...همش بعد از یه سرگیجه شروع شد گفتن مایع گوش تکون خورده دیگه سرم گنگ وسنگینه دلشوره اضطراب میگیرم....الان چند بار تو خوابم اینجور میشم میترسم میگم خدایا سکته نکنم

خوب از اعصابته دیگه  برو دکتر مغز و اعصاب خوب مشکلت رو بگو راهنمایی کنه

قرص اعصاب میدن میترسم..من بخاطر سرگیجه وگیجی وگنگی رفتم بهم قرص سرترالین دادن چندروز خوردم وحشتناک توخواب حس سکته داشتم دیگه نخوردم این علایمم از اون موقع شروع شد تو خواب اینجور میشم چندماه یکبار

قرص اعصاب میدن میترسم..من بخاطر سرگیجه وگیجی وگنگی رفتم بهم قرص سرترالین دادن چندروز خوردم وحشتناک ت ...

عزمزمه اگه دارویی استفاده میکنی بهت نمیسازه باید به دکتر بگی ک بهت جایگزین بده 

نه اینکه سرخود دیگه مصرف نکنی 

خدا شفاتون بده....از روچی نشون میده؟؟سی تی نشون میده توروخدا؟

باید بری متخصص مغزو عصاب برات ام ار ای مغز و نخاع بنویسه اونجوری مشخص میشه.  

انشاالله ک بلا دور باشه ازتون و چیزی نباشه اما برایه اطمینان حتکا ب متخصص مغز و عصاب مراجعه کن. 

تهرانی؟  

باید بری متخصص مغزو عصاب برات ام ار ای مغز و نخاع بنویسه اونجوری مشخص میشه.   انشاالله ک بلا د ...

رفتم گفتن استرس اضطراب داری ام اس این علایم نیست بعدشم چکاب وسی تی اسکن سر دادم سالم بود خداروشکر

2810