2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضعف نکنی خواهر 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نوشجونت

دیگه خوردیش فکرشو نکن😂

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

من تحمل اون همه چربی رو ی جا ندارم، قطعا بالا میارم

نه با ی بار چاق نمیشی نترس

چن سالی خواننده ی خاموش بودم اما همیشه تاپیکایی رو میرفتم که محتوای سوتی و خنده داره، ی ماهه عضو شدم اونم به خاطر جواب دادن به سوال ی خانوم، متاسفانه این ی ماهو درگیر نی نی سایت شدم و متوجه شدم چقد ادمای دروغین هس اینجا که ما هر روز باهاشون تو واقعیت در ارتباطیم و نمیشناسیمشون، چقد زندگیا که اینجا داغونن و نمیدونم در واقعیتم همینن یا ساخته و پرداخته ی ذهن های مریضن، چقد اینجا کمبود محبت میبینم تو وجود ادما، چقد ادمای مریض و روان پریش میبینم اما برای اینکه دعوا نشه سکوت میکنم، من خودم با اینکه زندگیای بد از نزدیک ندیده بودم اما قصد ازدواج نداشتم الان که نی نی سایتا با این همه زندگیای درب و داغون میبینم رو تصمیم خودم  محکم تر میشم، چرا انقد زندگیاتون مریضه چرا هم دیگه رو دوس ندارید. چرا تو بطن زندگی اکثر کاربرا که میری ی لجنی از توش درمیاد، سرم داره میترکه، میخواستم کاربریمو لغو کنم اما از ۱۴ بهمن تو ی چله ای شرکت کردم و مجبورم گزارش بدم وگرنه لحظه ای تعلل نمیکردم برای ترک اینجا، امان از نی نی سایت، امان