2777
2789
عنوان

لباس بچه جاریتونو حاضرین تن بچه خودتون کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 46 پست
حتما میگم و درحضور خودم هرگز نمیذارم... همسرم هرگز به مادرش تذکر نمیده، چه بسا موافق هم باشه برای ...

عزیزم شاید وقتی لگداش شروع شد بیشتر به بچت حس پیدا کنه 

لطفا اگه مخالفی ریپ نزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط خانواده ات و شانت  رو نمی دونم 

ولی من روی اسراف خیلی حساسم 

اگه دادن هم ننداز دور  یکی دوتا عالیشو نگه دار، بقیه رو بده به مستحق 

بعضی لباس ها ، هر چی بشوری هم خراب نمیشه و تو بازار پیدا نمی شه، همونا حیفه ، بقیه رو بده

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
الان دلیلی برای علاقه نداره از دید خودت به قضیه نگاه نکن بذار دنیا بیاد ببین چجور واسش جون میده  ...

چندبار بهش تذکر دادم که اینقدر فلانیو ناز میکنی یه کمم بچه تو شکم منو ناز کن، درسته جنینه ولی متوجه میشه ولی انگار رغبتی نداره

بله دوستان دیگه هم میگفتن وقتی به دنیا بیاد، علاقه ایجاد میشه.

همسرم تو لباس پوشیدن من خیلی حساسه، بخش زیادی از لباسای مجردیمو واسه اینکه باب سلیقه ایشون نبود، رد کردم

بهم میگه باید همیشه شیک بپوشی

در مورد بچه چرا اینجوری میگه، درک نمیکنم

دخترانم اگر میخواهید ارامش اعصاب داشته باشید راحت با احترام حرف دلتون رو بزنید

به واسطه شوهرتون پیغام ندید خودتون بهشون بگید

خود خوری نکنید ،عمر ادم دو روزه به خاطر دیگران زندگی نکنید

شما که دستتون به دهنتون میرسه چرا لباس عاریه تن بچه کنید بگید نه و تشکر کنید بگید ما نیازمندش نیستیم ...

اون آمریکایی الان شده دست سوم...

به خدا منم نیازمند میشناسم که تو این سرما هیچی نداره ولی این مادرشوهرم خسیسم نمیده.

من میتونم از پس لباس خریدن برای بچه ام بربیام حتی اگه همسرم همراهیم نکنه

واقعا هیچوقت لباس یکیو تن اون یکی نکردین؟  من بچه دومم 15 ماه بعد از اولی به دنیا اومد. لبا ...

هیچوقت این کارو نکردم..حتی برای تک تکشون سیسمونی جدا خریدم... با اینکه فاصله سنی هاشون با هم کم بود..

دلیلش هم این هست، چون بچه بودم، یه آشنایی داشتیم با اینکه وضع مناسبی داشتن، خیلی لباسای منو دوست داشت مادره، میومد لباسای قدیمی منو برای دختراش می‌گرفت حتی تا سن بزرگسالی!!  الان حس اون دخترا به من خیلی بده. اصلا منو دوست ندارن  ، چون حس ضعف جلوی من دارن.‌. اینو از خودشون شنیدم بهم گفتن که مامانمون اگه عقل داشت،هرچند که لباسات عالی بود ولی نباید میومد تن ما میکرد...

این خیلی بده..

لباس اگر قابل استفاده هست ،ادم باید بده به غریبه 

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
هیچوقت این کارو نکردم..حتی برای تک تکشون سیسمونی جدا خریدم... با اینکه فاصله سنی هاشون با هم کم بود. ...

بله عزت نفس بچه مهمه، یاد بگیره به وسایلای خودش قانع باشه، هرچند کم...

ینی من اشتباه کردم وقتی جاریم دوتا لباس بچش که حالا دیگه براش کوچیک شده داد بهم قبول کردم و حتی تن ب ...

والا اینا سختگیرن به نظر من که هیچ ایرادی نداره. مگه لباسی که ما از بازار میخریم تمیزه؟ هزار دست چرخیده از تولیدی بگیر بیااااا تا مغازه دار و فروشنده‌ . وقتی لباس نو هست چرا استفاده نکنی ازش؟

2810