2777
2789
عنوان

لباس بچه جاریتونو حاضرین تن بچه خودتون کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا 

تواناییشو داشتم دوتا اوردم اگه میدونستم ندارم و باید لباس اینو اونو تنشون کنم نمیوردم 

شخصیت بچم از همون بچگی برام خیلی مهمه 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

از طلا هم باشن من یکی اگه باشم تن بچه ام نمی کنم به هیچ وجه....دو دست لباس داشته باشه بهتر از صد دست لباس کسی دیگه اس....رک و راست بگو دوست ندارم به هیچ وجه بچه ام لباس کسی دیگه رو بپوشه....اگه باز گفتن بگیر بده خیریه بگو دادم خیریه خیرش به فلانی برسه.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

شما که دستتون به دهنتون میرسه چرا لباس عاریه تن بچه کنید بگید نه و تشکر کنید بگید ما نیازمندش نیستیم خیلی ها هستن نیازمند همین یه تکه لباسن بدین به اونا که ثوابیم باشه من حاظرم چینی درجه سوم چهارم بخرم ولی امریکایی دست دوم تن بچه م نکنم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

نه اصلا،ولی حساسیت نشون نده اگه مادرشوهرت مث مادرشوهر من باشه ببینه خوشت نمیاد تن بچت میکنه اون لباسارو ،خودت وقتی بچه رو بهش میدی دو دست لباس اضافه بده بگو اگه خیس کرد لطفا اینارو‌تنش کنین یا بگو اگه لازمه دفعه بعد بیشتر لباس اضافه بیارم اینجوری غیرمستقیم حرفتو زدی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حتما میگم و درحضور خودم هرگز نمیذارم... همسرم هرگز به مادرش تذکر نمیده، چه بسا موافق هم باشه برای ...

الان دلیلی برای علاقه نداره از دید خودت به قضیه نگاه نکن بذار دنیا بیاد ببین چجور واسش جون میده 

حتما میگم و درحضور خودم هرگز نمیذارم... همسرم هرگز به مادرش تذکر نمیده، چه بسا موافق هم باشه برای ...

🤦🏻‍♀️

وقتی اومدی دیدی پوشونده ببر سریع عوض کن 

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بحث تمیزی نیست ، به عزت نفس آدم برمیخوره من بودم هرگز اینکار نمیکردم مگر اینکه فقیر و بی پول باشم

ثروتمند نیستیم اما فقیر و بی پول هم نیستیم

من خودم خیلی لباس به نیازمندا میدم

دوست ندارم بچه خودم لباسی که بچه دیگه پوشیده و باهاش دستشویی رفته یا پوشک شده رو بپوشه.

اصلا چه دلیلی داره که یه بچه چندین مدل لباس داشته باشه، خب تعداد محدود داشته باشه ولی واسه خودش باشه

بی خجالت و بی رودربایستی بگو حق ندارید لباس بچه ی دیگه ای رو تن بچم کنید..   کار درستی نیست اص ...

واقعا هیچوقت لباس یکیو تن اون یکی نکردین؟ 

من بچه دومم 15 ماه بعد از اولی به دنیا اومد. لباس مهمونی که جدا براش همش میخرم.. لباس راحتی هم همینطور

ولی توخونه لباس راحتی اولی هم تن دومی میکنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
2810