2777
2789

دوستان عزیزم، مامان من بالای ۱۲ ساله که بهترین ژل رویال رو عرضه میکنه.

سالهاست که بچه های نی نی سایت از همین تاپیکای من دارند ازش خرید میکنند و انقدر نتیجه ها فوق العاده بوده که دیگه توضیح اضافه ای نمیدم.

تاپیک پایین رو درباره ژل رویال نوشتم و کامل توضیح دادم.

لطفااااً دوستان عزیزی که خریدند و نتیجه گرفتند توی همون پست کامنت بزارند تا بقیه دوستان هم بتونند از نظرها استفاده کنند❤️

قیمت الان ژل رویال گرمی ۲۶.۰۰۰ تومان هست که برای نی نی سایتیا یه تخفیف هم میدند.

شماره مامااااان:

۰۹۳۵۵۷۰۶۳۲۳

رحیم زاده

هر اطلاعاتی خواستید تماس بگیرید براتون توضیح میدند

اینم تاپیک کاملش

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

عجیبه

قبلاً میشد لینک تاپیکای قبلی رو گذاشت اما الان نمیشه🤔

هر سوالی داشتید با شماره ای که گذاشتم تماس بگیرید یا پیام بدید پاسختون رو میدند

یا توی وویس براتون کامل توضیح میدند🌹

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ژل رویال خیلی استفاده کردیم ولی واقعیتش برای ما که نتیجه نداد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اگه میتونید برید توی پست هام

اونی که اسم هست معجزه ژل رویال در ناباروری، کامل توضیح دادم

توی پست های قبلی هم لینکش هست البته

الان انگار دیگه نمیشه لینک گذاشت