2777
2789

هرچند اینکه ی بچه دختر بشه یا پسر دست ما نیست و کاملا دست خداوند است 

اما من اعتقاد کامل دارم ک اگه خواستی بچت دختر بشه چله یاسین بگیر 

واگه خواستی پسر بشه از زمانی ک متوجه شدی بارداری تا زمان تعیین جنسیت هر روز ۲۱بار صلوات ۴۱بار سوره ماعون ۲۱ بار صلوت بفرست 

خودمم جواب گرفتم 😄

من دوست داشتم بچه اولم پسر بشه ک شد الحمد لله 

بچه دومم دختر بشه 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت دیگه بعد از مثبت شدن و بارداری که نطفه بسته شده و جنسیت تعیین شده رفته

بعدم‌خدایی اینا‌که گفتی خانم باردار هرروز انجام بده ضعف میکنه غش‌ میکنه ک 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اتفاقا من یاسین تا دوماه می‌خوندم پسر بود 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
چ حرفا😐

میبینی خواهر؟

همینا باعث شدن من الان اعتقادم کمرنگ شه حس کنم همش خرافه اس(چیزای دینی)

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

جنسیت بچه درست در همان لحظه که لقاح انجام شده و تخم تشکیل می شود، مشخص می شود. اما برای تشخیص جنسیت جنین و این که دختر است یا پسر با انجام سونوگرافی در هفته ۱۷ یا ۱۸ بارداری مشخص می شود. این که خانم ها بعد از بارداری می گویند که چه مواد غذایی بخوریم تا جنین مان دختر یا پسر شود، اصلا درست نیست و قبل از بارداری است که باید مصرف مواد غذایی را شروع کرد. وگرنه بعد از لقاح تخم دیگر نمی توان جنسیت جنین را تغییر داد.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810