2777
2789
عنوان

بچه ها حرصم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 19 پست

ب احترام اصلا قشنگ نیست اسم ها

درضمن هیچوقت تا بعد تحویل شناسنامه اسمو ب کسی نگید

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

آدمی که روی چیزی حساسه به کسی چیزی نمیگه . برای بچه به دنیا نیامده که اصلا اسم انتخاب نمی کنند و برن به همه بگن . اصلا از کجا معلوم خدا به شما دختر بده و از کجا معلوم نظرت تغییر نکنه . اگر چیزی نمی گفتی اونا اصلا فکرشون به این اسم ها نمی رسید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ناراحت نشی اسم ها ی خیلی خاصی هم نبودن مهرسانا اینقدر زیاد شده که نگوو  مرصاد هم زیاد خوب نیست یکم عجیبه و ادم یاد عملیات مرصاد قرارگاه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

لازمه منم بگم با شنیدن اسم مرصاد یاد عملیات مرصاد و جنگ و هشت سال دفاع مقدس افتادم یا کافیه؟😅

اسی واقعا اسم های انتخابیت همچین هم جالب نبودن بگرد اسم های قشنگ تر پیدا کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.