2777
2789
عنوان

کیا همسر خودخواه بدون‌درک‌دارن

66 بازدید | 4 پست

چیزی ک‌خودشون‌میخوان حرفی ک‌خودشون میخوان کاری ک‌خودشون‌میخوان همش باید انجام بشه😖😖😖میخواد جای بره من دوست ندارم دلم‌نمیخواد‌چون‌اون‌میخواد باید بریم😖کاری ک اون میخواد و‌انجام بدم چون‌اون میخواد دیگه خالم از زندگیم‌و‌رفتارای خودخواهانش بهم میخوره همه چی زور و‌اجبار 

البته الان ب حدی عصبیم ازشش دلم‌میخواد بکشمش 

ولی خو‌همیشه هم اینطوری نیست گاهی اینجوریه بابا من شاید دام‌نخواد برم همش خونه پدرش ولی چون اون‌میخواد باید بریم  

همسر آیندم اینجوریه اینم شانس من 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسری خودشیفته،  بدبین،  زورگو و بی درک دارم

مثلا اگه بخواد بره خونه مادرش یا خواهرش یا یکی ک شما دوست نداری مجبورتون‌میکنه‌برین من میگم توهرچقپر دوست داری برو‌بامن چیکار داری نمیفهمه

مثلا اگه بخواد بره خونه مادرش یا خواهرش یا یکی ک شما دوست نداری مجبورتون‌میکنه‌برین من میگم توهرچقپر ...

خانواده اش که منو نمیخوان بنابراین خودش تنها میره

ولی مجبورم میکنه طبق سلیقه اون بپوشم بجز دانشگاه هم اجازه بهم نمیده جایی برم

دوسال ازدواج کردم فقط یه بار خانواده مو دعوت کردم چون روی خوش نشون نمیده ماهی یه بار به زور میذاره برم ببینمشو تو یک شهر با خانواده ام هستم