دوستان سختتون نیس طلاق گرفتیددــ بنظرت یک مرد میتونه خودش رو تغییر بده ؟؟؟
من طلاق گرفتم همسر سابقم میخاد با من مجدد ازدواج کنه ـ
اخلاقش رو دوست ندارمــ چه کاررکنم فکر برگشت سراغم نیا
ـ فکر اینده دخترم 😞
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر اهل خیانت . اعتیاد . دست بزن . نیست برگردد به خاطر دخترات .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
من طلاق نگرفتم اما تا پاش رفتم احساس کردم نمیتونم و برگشتم به نظرم حتما تحت نظر مشاور بررسی بشید اگه یه درصدم قصد کردی برگردی به اون شخص و غیر از اون عقد نکن باهاش یه مدت که فقط برو بیرون بیا حرف برن یه مدت صیغه اگه بخواد همون ادم باشه که خوب شما هم متوجه میشی بازم محض احتیاط اگه ادعا میکرد و درست شده بود اون مدت ترجیحا حق طلاق بگیر برا ازدواج
خودش هم مهمه . اما علت جدایی . و پشیمانی طرف و مقدار اراده برای جبران گذشته هم مهمه . و هم اون طفل معصوم
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
تو ک دو ساله در حال جدا شدن بودی، ۶ ماه ب خودت اجازه بده حداقل. اگ ۶ ماه دیگ هم نظرت ب ازدواج مجدد ...
پیشنهاد خوبیه
برای من سواله شما چرا همیشه تو عنوان نام کاربریت رو میزنی؟
علاقه دارم ب این ماشین
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
تو ک دو ساله در حال جدا شدن بودی، ۶ ماه ب خودت اجازه بده حداقل. اگ ۶ ماه دیگ هم نظرت ب ازدواج مجدد ...
استرس اینده دخترم از اینکه یا پیش منه یا پیش باباش دخترم عصبی شده