2777
2789
عنوان

تا حالا شده برین پبش امام جمعه؟ استان فارس راجب مشکلتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست
من برای انتقالی محل کارم بهشون نیاز داشتم درحالیکه خودش هم جزو هیات امنای محل کارمون بود و بارها کار ...

شنا واسع کجا هستین 

کسی هس واسه فارس باشع ؟ فک کنم فامیلیش ایمانی باشع 

عزیزم میتونی بری با مسجد محلتون صحبت کنی مثلا واسه درس خوندن بری اونجا 

مثلا به بهانه درس باشه ولی از صبح بری تا غروب البته درس هم بخونی از جو خونه دور بشی

یا مثلا خونه مادربزرگی کسی بمونی

عاشق امام زمانم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شغل برای بابات و خواهرت میخای  ممکنه معرفیتون کنن به جاهایی که نیاز به نیرو دارن  در ...

ن خودم ۱۸ سالمه کنکوریم ولی واقعا بابامو که میبینم حالم بد میشه خسته شدم خسته 

آره یه بار خیلی گرفتار بودم بادوتا بچه وشوهر مریض رفتیم دم خونه حاج آقا ناصری هرچی در زدیم باز نکرد میگفت بگین کارتونو تو کوچه نمیشد داد بزنیم کرم بود تازه گفت من درو رو زنای مانتویی باز نمیکنم من چاد ر دانشجویا سرم بود ...گفتم حاج آقا چادر سرمه قبول نکرد ....خدام بگذره من نمیگذرم .

خرجتون کی میده

بابام یه نیسان داره هرجا میره کار گیرش نمیاد 

گاهی اون خرج مون میده بقیشم با یارانه و معیشتی اینا سر میکنیم بخدا فقط خرج خوراکمون گیر بیاد نخواد دستت جلو بقیه دراز کنی کسی بهت ترحم نکنه از بالا به پایین نگاهت نکنن برا من بسته

بابام یه نیسان داره هرجا میره کار گیرش نمیاد  گاهی اون خرج مون میده بقیشم با یارانه و معیشتی ا ...

بابات با همون نیسان بره میوه و سیفی جان مثل گوجه و خیار و بادمجون بفروشه

تو دیوار آگهی حمل بار بذارین

این کارا بهتره تا بری ب کسی رو برنید

آره یه بار خیلی گرفتار بودم بادوتا بچه وشوهر مریض رفتیم دم خونه حاج آقا ناصری هرچی در زدیم باز نکرد ...

نامه مینوشتی میدادی تو 

اگه خیلی گیر بودی 

اخه این بنده خدا ها هم همه میان دم خونشون وقت و بی وقت با کوله باری از مشکلات 

یه بابای افسرده بیکار دارم  خواهرم تصادف کرده بیکار شده  ۵ نفر آدم تو خونه ۴۰ متری داریم ...

ان شاالله خدا کمکتون کنه برو دفترشون مشکلاتتونو بگو شاید خدا خواستو یه راهی بنظرش رسید به هرحال پدرتون باید بره دنبال یه کاری دیگه حالا نگهبانی فروشندگی ...یکاری که از دستش برمیاد از یک جا نشستن و غصه خوردن خیلی بهتره 

بابات با همون نیسان بره میوه و سیفی جان مثل گوجه و خیار و بادمجون بفروشه تو دیوار آگهی حمل بار بذار ...

زدیم بخدا همه غلطی کردم 

بهت میگم افسرده هس افسرده 

باهاش که حرف میزنی حالت بد میشه خیلی تفسردگیش بدجوره

بابام یه نیسان داره هرجا میره کار گیرش نمیاد  گاهی اون خرج مون میده بقیشم با یارانه و معیشتی ا ...

یه خانمی اینجا گفت شوهرم اسنپ کار میکنه ماهی پانزده تا بیست میلیون 

دلم خواست برم اسنپ 

باباتون باید بچسب به کار

زدیم بخدا همه غلطی کردم  بهت میگم افسرده هس افسرده  باهاش که حرف میزنی حالت بد میشه خیلی ...

اگه پول کافی دارید ببرید مطب روانپزشک

اگه پول ندارید ببرید مراکز بهداشت محله ها مشاوره و روانشناس رایگان دارن

امام جمعه رو امتحان کن ولی مطمین باش روزی صد نفر راست یا دروغ میرن پیشش اظهار نیاز میکنن معلوم نیست کاری براتون بکنه یا نه چون پدر ظاهراً سالم و درقید حیات هم دارید کمک مالی هم اصلا بهش فک نکنید

یه خانمی اینجا گفت شوهرم اسنپ کار میکنه ماهی پانزده تا بیست میلیون  دلم خواست برم اسنپ  ...

ن بابا اسنپ اینطوری که نیست خیلی افسردگیش زیاده نمیدونم واقعا

خدا هم دیگه دلش برای ما نمیسوزه