2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

183 بازدید | 9 پست

سلام بنظرتون سن مناسب برای پیش دبستانی چه سنی مناسب تره برای بچه ای که تقریبا پنج سالشه و به شدت وابسته من هست؟

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

دقیقا چون وابسته اس الان بفرس

دختر من افتضاااح وابسته بود بخدا از روزی که فرستادم یه نفس راحت کشیدم البته 4 سالش بود

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز سن مناسب نداره که دیگه تو پنج سال تمام میرن پیش دبستان  شش سال تمام مدرسه و کلاس اول& ...

اخه مربی مهد گفت شش سالگی بفرست

دقیقا چون وابسته اس الان بفرس دختر من افتضاااح وابسته بود بخدا از روزی که فرستادم یه نفس راحت کشیدم ...

پسر منم خیلی وابستگی شدید داره هر جا پا میذارم پا میذاره جای پای من شب هم تا وقتی بیداره باید تو بغلم باشه هنوزم وابستگی به شیر از بین نرفته و بهم میچسبه

پسر منم خیلی وابستگی شدید داره هر جا پا میذارم پا میذاره جای پای من شب هم تا وقتی بیداره باید تو بغل ...

درروز چندساعت بفرس،با خودش برین وسایلشو بگیرین تا ذوق داشته باشه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
اخه مربی مهد گفت شش سالگی بفرست

متولد نیمه دوم 96 و نیمه اول 98 اگر باشه مهر دیگه پیش دبستانی میرن بچه ها اما مطمئن باش بذاریش کلی رشد میکنه خودتم خیالت راحت میشه پسر منم همین بود از تولد پنج سالگیش، یه ماه که گذشت گذاشتمش مهد بعد چهارماهم پیش و الان خیلی راضیم با بچم اصلا کار نکرده بودم خدا رو شکر خیلی بهتر شد

درروز چندساعت بفرس،با خودش برین وسایلشو بگیرین تا ذوق داشته باشه

باید همین کار رو کنم ممنون از راهنماییت

متولد نیمه دوم 96 و نیمه اول 98 اگر باشه مهر دیگه پیش دبستانی میرن بچه ها اما مطمئن باش بذاریش کلی ر ...

پسر من خرداد 98 دنیا اومده پس شما میگین بذارمشاصلا علاقه به نقاشی و یادگیری نداره برعکس خودم که خیلی مشتاق مدرسه رفتن بودمپسرم اصلا علاقه نداره