2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

127 بازدید | 8 پست

سلام خانوما 

کسایی که استراحت مطلق هستن بیاین بگین شما واسه اینکه حوصلتون سرنره چکار میکنید؟

من از خانوادمم دورم و تنهایی خیلی اذیتم میکنه

قبلا هم چندین سقط داشتم و خیلی نگرانم و برام سخته که صبرکنم دوهفته بعد باید برم سونو

هر روز کارم شده گریه 

هیچی نمیخورم و حتی خاب درست و حسابی ام ندارم

من با همسرم یک دعوا و جرو بحث کردیم بعدش خیلی خیلی کارهای سنگینی انجام دادم چون خیلی ناراحت بودم و تنها برای سرگرمیم هم برای لجبازی والان لکه بینی دارم وهموراژی خفیف اطراف ساک

واسه اونم خیلی عذاب وجدان دارم.

یک سوال دیگه چجوری میتونم اینجا دوست پیدا کنم؟

من فیلم سیب ممنوع رو دیدم تا آخرش ۵۶۰ قسمت اینا بود منم هر روز تاپیک نیزدم یادش بخیر درکت میکنم ولی باور کن این روزا هم‌میگذره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما وقتی دوتا سقط داشتی تنها هدفت الان باید سالم ب دنیا اومدن بچت باشه  چاره ای نیست ماهم گزرو ...

آخه میدونی من ۵یا۶تاسقط داشتم دیگه خسته شدم دیگه به ته خط رسیدم‌ نمیدونم چجوری بگم که درکم کنی به خودم باشه دیگه اصلا نمیخام بچه اینبارم به اصرار خانوادم به خاطر شوهرم وگرنه خودم میگم اینهمه سختی بکشم که چی؟اون بچه مگه به دنیا بیاد یا نیاد چه فرقی داره؟خیلی حال روحیم بده اصلا تحمل صبر کردن و چشم انتظاری ندارم 

آخه میدونی من ۵یا۶تاسقط داشتم دیگه خسته شدم دیگه به ته خط رسیدم‌ نمیدونم چجوری بگم که درکم کنی به خو ...

ن عزیزم میدونم سختی کشیدی منم یبار  اونم نزدیک زایمان ازدست دادم خیلی نا امید بودم اما الان خوشحالم اون سختی هارو تحمل کردم اثارش رو روحم مونده اما باز خداروشکر 

مشکلتون چی بود سقط کردین

ن عزیزم میدونم سختی کشیدی منم یبار  اونم نزدیک زایمان ازدست دادم خیلی نا امید بودم اما الان خوش ...

نمیدونم هیچ دلیل مشخصی پیدانشد با همه آزمایشاتی که انجام دادم اما خودم فکر میکنم تخمک ضعیف بوده و نمیتونسته رشد کنه این دفعه سه تا آمپول زدم برای تخمک گذاری 

اما دفعات قبل یا دارو نمیخوردم یا در حد دوفاستون و این قرصا آمپول نداشتم

نمیدونم هیچ دلیل مشخصی پیدانشد با همه آزمایشاتی که انجام دادم اما خودم فکر میکنم تخمک ضعیف بوده و نم ...

امیدت بخدا باشه قران نمازم زیاد بخون سعی کن مشاوره هم گاهی بری اروم بشی انشالا این بار بسلامتی زایمان کنی