2777
2789
عنوان

مسابقه عکس بهمن ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 136 پست
sargoooooool
1
خدا رحمت کنه مامان مهربون و خوبمون،، دلم براش تنگ شده
--------------------------
الهی بمیرم برای دل تنگت ، خواهر عزیزم
قربونت برم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
وای چه وحشتناک خدا به دل جفتتون صبر زیاد عنایت کنه دوستان منم پدرمو از دست دادم ولی مادر انگار یه تیکه از قلب آدمه که وقتی بره اون تیکه هم با خودش میره الهی قرین رحمت الهی باشن مادرتون آنجلا و سارگل عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم تهرانی لطفا پیغام خصوصی منو هرچه سریعتر جواب بدید. میترسم قطع دسترسی بشم بیخود و به جهت!!!!
از دور اول مسابقات نی نی سایت همراه تون بودم. تو هیچ دوره و زمانی قانون و یا حتی حرفی نبوده که کسی بگه عکس دوستتو تو امضات نذاری.

من خودم چون نمیخواستم برنده بشم چون خیلی سخت بود این دوره، تصمیم گرفتم که لینک عکس دوستم مری رو بذارم تو امضام. اصلا هم به اندازه دوستان فرصت پست گذاشتن ندارم. اما خواستم دوستی مو بهش ثابت کنم. حالا نی نی یار تو خصوصی از قانون ناگفته ای حرف زدن.
گفتن که قانونه که عکس کسی رو تو امضات نذاری.
میخوام از خود خانوم تهرانی بپرسم این قانون کجا گفته و نوشته شده؟؟؟ ابهام زدایی کنید امضامو پاک کنم.
وگرنه قطع دسترسی کردن کار خیلی زشتیه که جدیدا شده سلاح نی نی یارها.
اینکار فقط کاربرای قدیمی رو دلشکسته میکنه
دختر نازم نفس
من از قطع دسترسی حرف زدم؟؟؟؟!!! فقط گفتم اجازه تبلیغ برای دوستتون رو ندارین هر کس خودش باید برای خودش تبلیغ کنه فقط گفتم با این کار عکس دوستتون از دور مسابقه حذف میشه تو تمام این دوران که مسابقه بوده مگه کسی برای کاربر دیگه ای میتونست تبلیغ کنه؟
خانم تهرانی جوابتون رو دادن حتما چک کنید خصوصیتون رو
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دختر نازم نفس من پاسخ شما در خصوصی دادم. چرا اول پیامهاتون رو چک نمیکنید!!!!! چه کسی گفته شما قطع دسترسی میشید چرا الکی جو میدید!!!!
کاربر یاسی سلام. به دوستتون بفرمائید ابتدا ثبت نام کنن بعد راهنمایی میکنیم تا در مسابقه شرکت کنند
2810