2777
2789
عنوان

مسابقه عکس بهمن ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 136 پست
شاید عجیب غریب باشه ولی من دیشب خواب میدیدم انجلا خیلی ناراحته،دیدم تو مسابقه هم نیس اومدم اینجا حالشو بپرسم دیدم نوشته حال روحیم خوب نیس شوکه شدم آنجلا جان از خودت یه ۹بر بده عزیزم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا منم منتظرشم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام خانم تهرانی عزیز..یه سوالی داشتم...میز آرایش من چرا عکسش بین بقیه عکسها نیست؟؟!!! برداشتینش؟
 از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
سلام مری طلا جون مامانم رحمت خدا رفته امروز 28 روزه که دیگه مامان خوبم پیشمون نیست،
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
چه خوابی دیدی مری طلا
برام تعریف میکنی?
مامانم خیلی درد کشید سه ماه توی بیمارستان بستری بود اجازه ندادن آب یا غذا بخوره، ریه هاش غیر فعال شده بود و زیر دستگاه اکسیژن بود
الهی بمیرم براش،خیلی صبوری کرد خیلی....
اینقد خوب و مهربون بود هر کس میرفت دیدنش از مامانم میخواست براش دعا کنه ، مامانم با حال بدش برای همه دعا میکرد، تا اینکه شب یلدا چشماش رو برای همیشه بست و تنهامون گذاشت
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
آنجلا جان الهی بمیرم خواهر خیلی خیلی ناراحت شدم شریک غمت هستم تسلیت منو پذیرا باش اگرچه واقعا نمیشه فراموش کرد این غم بزرگ رو، الهی که روح مادربزرگوار و مهربونت در بهشت برین در ارامش ابدی باشه و با فاطمه زهرا سلام الله علیها محشور بشن،واقعا ناراحت شدم خدا بهتون صبر بده عزیزم،من خواب دیدم خودت ناراحتی البته خوابم اشفته بود اما از روی چهره دخترت فهمیدم که خودتی،چون خیلی پکر و گرفته بودی بمیرم الهی،بازم تسلیت میگم عزیزدلم
ممنون مری طلای عزیزم دعا کن خدا کمکم کنه و صبوری بهم بده غم از دست دادن مادر، اونم مادری که با زحمت بچه هاش رو بزرگ کرده واقعا غم بزرگی هست تو رو خدا قدر پدر و مادراتون رو بیشتر بدونید و تا اونجایی که میتونید بهشون محبت کنید دوست داشتنتون رو پنهان نکنید خجالت نکشید، دست شون رو ببوسید و همیشه ازشون تشکر و قدردانی کنید خدا رو شکر میکنم مامانم از من و خواهرام و یه دونه برادرم راضی بود و عاشقانه دوستمون داشت
2810