2777
2789
عنوان

مثل کوه پشتتم....

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 20 پست
دقیقا روان سالم تو ایران  بیشتر مشکلات روانی ریشه از بچگی هامون میگیره نه وضع مملکت

سلام،گلم من اتفاقی تاپیکاتونودیدم خیلی ازدیدتون نسبت به بچه هاخوشم اومدمیشه بگیدبرای بچه هاتون چکارامیکنید،من پسرم دوساله شه،تاحالاخداروشکرنزدمش بااینکه خیلی اذیتم میکنه وخیلی باهاش بازی می‌کنم وسعی میکنم توخونه بهش خوش بگذره ولی دوس دارم کمی هم ازشمابشنوم وایده بگیرم،اگه زحماتتون نمیشه میشه بگیدباپسربچه دوساله چجوری بایدرفتاربشه،براتون آیه الکرسی میخونم،ممنون میشم جواب بدین

.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،گلم من اتفاقی تاپیکاتونودیدم خیلی ازدیدتون نسبت به بچه هاخوشم اومدمیشه بگیدبرای بچه هاتون چکارا ...

فدات بشم لطف داری 

عزیزم من دیدی ک دارم رو از دوره های روانشناسی حالا چ همسرداری وچ فرزند پروی و....بدست آوردم 

اسم دکتری که ازشون آموزش هارو میگرفتم فرزانه فردین فر هست اگه دوره خودشون رو تهیه کنی خیلی خیلی برات مفیدتره و کاملتر فک کنم اشتباه نگم هزینه اش ۱۷۰ تومنه و کامل همه چیزو راجب فرزندپروری میگه از ۰سالگی تا... 

آیدی کانال تلگرامشون dr_zananهست میتونی به ادمینشون پیام بدی 

من فصل ب فصل تهیه میکردم هر ماه مثلا ی فصل

کلش ۴ فصله

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
فدات بشم لطف داری  عزیزم من دیدی ک دارم رو از دوره های روانشناسی حالا چ همسرداری وچ فرزند پروی ...

قربون شما،ممنون که وقت گذاشتین وجواب دادین،متاسفانه تلگرام ندارم،امیدوارم هممون بتونیم بچه هامون روبه بهترین شکل تربیت کنیم وقبل ازهرچیزآرامش روتوخونه بهشون هدیه کنیم❤️

.
قربون شما،ممنون که وقت گذاشتین وجواب دادین،متاسفانه تلگرام ندارم،امیدوارم هممون بتونیم بچه هامون روب ...

خدانکنه عزیز دلم من الان نمیتونم ولی در اسرع وقت براتون مینویسم، امیدوارم بچه گلتون همیشه سلامت باشه و پر از آرامش باشه 

مثلا میتونی ، تو نت سرچ کن راجب دلبستگی ایمن بخون خیلی موضوعش جالب و با پشتوانه هست 

میتونی نظریه های دوره های دهانی التی مقعدی فروید و سرچ کنی بخونی خیلی خوبه 

نظریه اریکسون هم بخون 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
خدانکنه عزیز دلم من الان نمیتونم ولی در اسرع وقت براتون مینویسم، امیدوارم بچه گلتون همیشه سلامت باشه ...

ممنون عزیزم،حتماحتمامیرم حتماحتماسرچ میکنم میخونم خداخیرتون بده وبچه هاتونونگه داره براتون.

.