همه یه حقوقی دارن وقتی یه جوان واسه درامد حداقلی هرجا میره کار نیست واین تورم یک حلقه هم واقعا واسش سخته بخره تابرسه خونه جدا .طلا .ماشین و...عروسی ووووفکر میکنه چرا یکی دیگه هم بدبخت کنه وگرنه همه دوست دارن ازدواج کنن .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخه دیشب ی خواستگار واسم اومده بود هرچی من پشمام ریخته بود به پشما اون اضافه شده بود
یعنی پشمالو بود؟
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سوال منم هست منم ۳۳ سالمه معلم هستم، همه میگن آدم فکر میکنه دانش آموزی ، شاگردام روز اول گفتن ...
شما تهرانید
برادر من مجرده دنبال یه دختر با قیافه معمولیه
فقط گفته کم سن و سال نباشه
خودش ۳۵سالشه
فقط میگه نمیخوام قدش کوتاه باشه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمیدونم چرا چند جایی که زنگ زدیم میگن قصد ازدواج نداریم
الان بیشتر پسر دخترا با آشنایی ازدواج میکنن ینی باهم دوست میشن و بعد ازدواج قیافه هم میشه گفت هم تاثیر داره هم تاثیر نداره(گاهی وختا اخلاق طرفو خیلی میپسندن ولی خب قیافه آنچنانی ندارن همون دختر رو ب دخترای خوشگل ک افاده ای هستن ترجیح میدن)ازدواج های سنتی هم ک بعضی خونواده ها بهش معتقدن بیشتر فامیلی هست چون میگن توی فامیلمونه میشناسیمش و فلان. و مورد دیگه اینکه در ازدواج آقایون سمت دخترا و خونواده های سختگیر ب علت وضعیت اقتصادی نمیرن بیشتر سمت کسانی میرن ک توقع پایینی داشته باشن
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
فک کنم ۱۷۸ باشه چون خودش متوسطه نمیخواد با قد کوتاه ازدواج کنه