2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام زندگیمون شده استرس میدونی هرماموریتی تاعراق وجاهای دیگه میرن  مامیمیریموزنده میشیم

الهی ک امام زمان پشت وپناهشون باشه❤️

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
آها آفرین پس نگید نیست و ندارن بگید بله دارن نوش جونشون حرف حق بزنید دروغ از ترس میاد

تو موشک واسلحه وماشین ضدگلوله توخواب ببینی س‌کته زدی 

اونا باجونشون دارن بازی میکنن

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
الهی ک امام زمان پشت وپناهشون باشه❤️

فدای محبتت عزیزم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
تمام زندگیمون شده استرس میدونی هرماموریتی تاعراق وجاهای دیگه میرن  مامیمیریموزنده میشیم

بله عزیزم از نزدیک شاهد زندگیاتون هستم خیلی سخته عزیزم

خدا تن سالم به خودشما و همسرتون بده

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
تو موشک واسلحه وماشین ضدگلوله توخواب ببینی س‌کته زدی  اونا باجونشون دارن بازی میکنن

عزیزم لطفا بااین افراد بحث نکن فقط اعصاب خودتو خورد میکنی ارزش ومقام سپاهیا بالاست خیلیممم بالاست اگ  نبودن ممکلت هزاربرابر بدترازاین بود الله نگهدارشون

این افراد تکلیفشون معلومه….ومشخصه هدفشون چیع

نرود میخ اهنین درسنگ

بنظرم باید در حد معقول بگیرند چون شغلشون سخته  خدا کمکشون کنه

اره بنده خداها یه شب یکی از فامیلامون میگفت تفنگ گیر کرده اگه به موقع در نمیاوردم ارازل با قمه تیکه ام میکردن اندازه زحمت شون نمیگیرن

بله عزیزم از نزدیک شاهد زندگیاتون هستم خیلی سخته عزیزم خدا تن سالم به خودشما و همسرتون بده

فدای محبتت عزیزم 

اینا چه میدونن همین ماهواره که دیشب فرستاد ورونمایی کردازش 

چقد زحمت کشیدن کجاها رفتن تا این شد

عزیزم لطفا بااین افراد بحث نکن فقط اعصاب خودتو خورد میکنی ارزش ومقام سپاهیا بالاست خیلیممم بالاست اگ ...

بله حق باشماست عزیزم

عزیزم لطفا بااین افراد بحث نکن فقط اعصاب خودتو خورد میکنی ارزش ومقام سپاهیا بالاست خیلیممم بالاست اگ ...

واست متاسفم من دارم میگم کل فامیلم سپاهین اتفاقا من دوست دارم که هستن ولی از نداری و حقوق کم نه اصلا کوتاه نمیام زحمت میکشن قبول ولی اندازه زحمتشون پول میگیرن و امکانات همین غیراز اینم قبول نمیکنم حرف باید حق باشه تمام

واست متاسفم من دارم میگم کل فامیلم سپاهین اتفاقا من دوست دارم که هستن ولی از نداری و حقوق کم نه اصلا ...

تو توفامیلت هستن من پدرم سپاهیه

باشه توراست میگی!!!