2777
2789
اینجا نه تو من و میشناسی نه من تورو پس جای دروغ نیست من دورم پره 

پس جای دروغ نیست بهتر میدونی از کجا میاد .

از شغلشون نیست . حقوقاشون کمه. 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن یه چی میگه برای خودش

خبرندارن که فقط حرف میزنن

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
آفرین دوزاریت افتاد ولی هرشب  راس ساعت 10 خونه ست

ن دوزاری شما کجه 

دارم میگم ماه به ماه خانواده نمیبینه 

میگی ساعت ۱۰خونس 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
کاش یک درصد این مزخرفاتی ک میشنویم واقعیت داشت اونوقت مشکلی نبود

حالا بروبخواب 

بیدار که شدی میبینی مزخرف نبوده

خواب غفلت هستید

کاش یک درصد این مزخرفاتی ک میشنویم واقعیت داشت اونوقت مشکلی نبود

من از صمیم قلبم راضیم این مبلغی که این خانم گفت رو بگیرن کاش این طور بود

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
بیخیال عزیزم من اشتباه کردم پرسیدم  خدا عمر با برکت بده بهشون که جونشونو گرفتن کف دستشون

اینا موشک وهزارمتری ببینن خودشون روخیس میکنه 

اما امثال همسرمن جونش راگرفته دستش داره اونجا نفس میکشه 

نه کسی بدو بیراه نمیگه میگم میزان درآمدو دروغ نگیم به هم 

چی میگی خانم من پدرم سرهنگ سپاه بودن جانباز بودن 

هرماه فیش حقوقیشو دارم میبینمم این اعداد وارقام وازکجااا میاری!!!! زشته بخدا خجالت بکشین یکم

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)