2777
2789

خیلی از اطرافیانم به اجنه اعتقادی ندارن (اطرافیان خودم)

اما به دلایلی خیلی انرژی منفیشون رو اطرافم حس میکنم خیلی انرژی بد و حال بد کنی دارن. چون همسایه مون موکل داره و دعا و سحر و جادو می‌نویسه غیر قابل تحمل میشه بعضی روزا 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه تو اینه زیاد به خودم نگاه کنم خودم برای خودم عجیب بنظر میام خودمو نمیشناسم یا میگم چطوری دارم ...

آینه دریچه بعدهای دیگست 

خیلی از جادوگرها و.... ازش استفاده میکنن

البته دعا نویس ها همه خوب نیستن باید مواظب بود

بله دقیقا یکی میشناسم میگفتن این نیروی ک خدا ت وجود کسی قرار میده میخواد امتحانش کنه .. اصن چیز قیمت گذاری ای هم نیست و این کار شیطانه .. خودش رایگان کار میکرد برای کارگشایی 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
خیلی از اطرافیانم به اجنه اعتقادی ندارن (اطرافیان خودم) اما به دلایلی خیلی انرژی منفیشون رو اطرافم ...

بله متاسفانه چون گفتید سحر و جادو 

مطمئنا انرژی منفی زیادی داره 

اگه امکانش هست جا به جا شید واقعا

بله دقیقا یکی میشناسم میگفتن این نیروی ک خدا ت وجود کسی قرار میده میخواد امتحانش کنه .. اصن چیز قیمت ...

نه اینکه کفاره بگیرن اشکال نداره اگه طرف بالفرض خوب هم باشه 

دعاها موکل دارن و نیاز به کفاره هست

مگه تو شب به آینه نگاه کنیم چه اتفاقی میوفته ؟

بهتره ندونی فقط احتیاط کن و زیاد نگاه نکن

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

کسایی که راجب آینه کنجکاون متاسفانه امکان توضیحش نیست چون خیلی ها حساسن و باردار هم تو سایت هست 

یه سرچ بزنید اسرار آینه ها 

مطمئنن حتی تو گوگل هم مطالبی هست که براتون توضیح بده

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
نه اینکه کفاره بگیرن اشکال نداره اگه طرف بالفرض خوب هم باشه  دعاها موکل دارن و نیاز به کفاره ه ...

میدونم .. ولی هرچی بخوای هست هرچی طرف بخواد بده نه که مثلا میگن ۱۰ میلیون بریز.. نمیدونم چقدر بریز 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
میدونم .. ولی هرچی بخوای هست هرچی طرف بخواد بده نه که مثلا میگن ۱۰ میلیون بریز.. نمیدونم چقدر بریز&n ...

بله سواستفاده گر خیلی زیاده ولی تشخیصش سخت نیس 

ببین طرف حسابت کیه و چقدر به دین و احکام و شرعیات پایبنده

بله متاسفانه چون گفتید سحر و جادو  مطمئنا انرژی منفی زیادی داره  اگه امکانش هست جا به جا ...

امکان جابه‌جایی نداریم

بدشانسی پشت بدشانسی

فامیل میگن خرافاتی شدین اما بی دلیل برای وسایل خونه مشکل به وجود میاد پرنده یا حیوون خونگی هامون بی دلیل سر و صدا میکنن یا میمیرن 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
امکان جابه‌جایی نداریم بدشانسی پشت بدشانسی فامیل میگن خرافاتی شدین اما بی دلیل برای وسایل خونه مشک ...

نه خرافات نیس و متاسفانه هست اینجور افراد از شیاطین و اجنه کافر کمک میگیرن 

خیلی از اطرافیانم به اجنه اعتقادی ندارن (اطرافیان خودم) اما به دلایلی خیلی انرژی منفیشون رو اطرافم ...

همسایه تون اگه کارش خوبه میشه معرفیش کنی؟ شاید تونست مشگل منو حل کنه

2810