2777
2789
عنوان

تجربه های من از سزارینم💞

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست
می دونم چی می گی فقط می خواستم بهت بگم بنظرت دردت درحدی بود که نیاز به شیاف نباشه وبازم بتونی تحمل ک ...

بالا نوشتم یبار درد داشتم توی بیمارستان از پرستار خاستم نامرد نداد و تحمل کردم خیلی هم سخت نبود ولی من از اونجایی که ترسوام و آستانه دردم پایینه وقتی تو خونه بودم تا میدیدم درد داره شروع میشه زود میرقتم شیاف میزدم

دردو بنظرم میتونی تحمل کنی بدون شیاف چون هنوزم ک‌هنوزه اون ناحیه عمل بی حس هس یکم

عزیزم منم بیمه نیروهای مسلح هستم بیمارستان بقیه الله می‌خوام برم دکتر حاجی علی اکبر خیلی تعریفشو شنی ...

خوشگلم من تهران نیستم 

حتما حتما زیاد تحقیق کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیبه یا دکترت بد زده ، یا گوشتت کلا اینطوریه چون من یه بار قبلا تصادف کردم بخیه زدم جاش موند دکتر گ ...

شايد

الان اون بخيه هاي شما هم برجستن؟

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
ممنون عزیزم آره الان خداروشکر وزنم خوبه با اندامم بعد دو ماه رفتم باشگاه همه چی درست شد ولی اگه در آ ...

منم بعد از یکسال وزنم به حالت قبل بارداریم برگشت  

من نیز فقط سز☺️

خوشگلم من تهران نیستم  حتما حتما زیاد تحقیق کن

دو تا دکتر زیر نظر دارم 

یکیشون مریض هاشو از نزدیک دیدم بعد از سزارین 

چند نفر از دوست و آشناهامون پیشش سزارین شدن سزارین اختیاری انجام میده هیچی هم نمیگیره همه میگفتن بعد از بیمارستان خودمون رفتیم حموم و کارهامون رو انجام دادیم 

ولی دکتر حاجی علی اکبر که دکتر خودمم هست فوق تخصص نازایی هست فقط یکی از مریض هاشو از نزدیک دیدم اومده بود بخیه هاشو بکشه خیلی راضی بود می‌گفت زود جای بخیه م خوب شده و اذیت نشدم 

ولی توی سایت ها زیاد تعریفشو شنیدم حالا موندم چیکار کنم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
شايد الان اون بخيه هاي شما هم برجستن؟

آره عزیزم کتفم هست گوشت اضافه آورده برجسته شده یه خط پنج سانتی متری هست 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خدای من ... هیچ داروی دیگ ای نمیشد استفاده کنی؟

تا ۱۲ ساعت بعد عمل که پمپ درد داشتم که اوکی بود اما بعد اون نه دیگه من واقعا درد داشتم ومثلا پروفین هیچ تاثییری نداشت

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
منم هرچی مادرشوهرم داد و بیداد میکنه میگه برو طبیعی میگم نمیتونم می‌خوام برم سزارین شوهرمم گفت هر طو ...

جاریم یکسال قبل من طبیعی آورد خیلی اذیت شد طفلی

مادر شوهرم میکف کاش اونم مثل توسز میشد

دو تا دکتر زیر نظر دارم  یکیشون مریض هاشو از نزدیک دیدم بعد از سزارین  چند نفر از دوست و ...

بازم اگ بتونی از یکی دو نفر دیگ تحقیق کن خیالت راحت شه 

انشالله که نینیتو صحیح و سالم و بدون هییییچ‌دردی بغل بگیری❤️❤️❤️

جاریم یکسال قبل من طبیعی آورد خیلی اذیت شد طفلی مادر شوهرم میکف کاش اونم مثل توسز میشد

مادرشوهر من اگه زجر بکشم فکر می‌کنی تهش میگه کاش سز میشدی؟ میگه خودت بلد نبودی زور بزنی اذیت شدی 🤦🏼‍♀️ یعنی حرص آدمو در میاره منم به حرفش گوش نمیدم

جاری منم خیلی اذیت شد ما پشت در اتاق زایمان بودیم صدای جیغ هاش وحشتناک بود برادر شوهرم اشک می‌ریخت مادرشوهرم می‌گفت ما این همه زاییدیم چی شد هیچی مون نشد گریه نکن الان تموم میشه 🤦🏼‍♀️

بازم اگ بتونی از یکی دو نفر دیگ تحقیق کن خیالت راحت شه  انشالله که نینیتو صحیح و سالم و بدون ه ...

ممنونم عزیزدلم حتما تحقیق میکنم گلم ❤️ خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه 😘

تا ۱۲ ساعت بعد عمل که پمپ درد داشتم که اوکی بود اما بعد اون نه دیگه من واقعا درد داشتم ومثلا پروفین ...

امیدوارم از این ب بعد تنت سلامت باشه و دردی نکشی❤️