2777
2789
عنوان

تجربه های من از سزارینم💞

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست

من خیلی از سزارین و دکترم راضی بودم.دکترم یکی از بهترینای تهرانه اما نمی‌دونم چرا بخیه لیزری نزد بهم. گفتش که من فقط از این بخیه ها که بعداً میکشن میزنم . به این یکبار اعتقاد ندارم و ضرر داره! با اینکه تو اتاق عمل خودش بهم بخیه زد و اصلا دست پرستار نسپرد و خیلی هم تمیز کار کرده و اصلا معلوم نیست که بخیه دارم اما خب خواهرم بخیه لیزری داشت خیلی بهتر بود اوضاعش. میدیدم اصلا درد نداره اما من یه خورده درد داشتم روز اول

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا سز نکردی ؟  من خیلی خیلی ترسو بودم از اولش گفتم فقط سز

باز من از سزارین می‌ترسیم همه گفتن بده بیهوش میشی از این حرفا بعد که طبیعی به دنیا آوردم فهمیدم چه اشتباهی کردم در هر دو صورت بخیه میخوری جای شکم خیلی بهتره تا اون جا   کاش به حرف بقیه گوش نمی‌دادم همه میگفتن طبیعی بهتره بیمارستانم رفتم نمیذاشتن سزارین بشی تا آخرین لحظه میگن باید طبیعی به دنیا بیاری   

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
سلام خانوما من جاي بخيه هام خيلي برجسته س. به نظرتون ممكنه گوشت اضافه باشه؟ ٩ماهه زايمان كردم

سلام عزیزم بخیه جذبی زد واست؟

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عزیز یک سوال اول که خداروشکر تجربه خوبی داشتی قدم نو رسیده مبارک دوم اینکه از همه همه اینها اگه فقط ...

مرسی گلم ❤️😘

من نه از پمپ درد استفاده کردم و نه از دارو یا آمپول ضد درد دیک ای مث مورفین  فقط شیاف ولی وقتی دیگ اثر شیاف میرف دردام شروع میشد و حتی شدت میگرف واس همین میگم حتما داشت باشینش

مورداولتون بااحترام رد

من پیش حاذقترین پزشکزنان تهران با هشتاد میلیون زیر میزی و هزبنه بیمارستان و اتاق و پمپدرد فارغ شدم ولی ددم درحدی بود که دقیقا چند بااشهدمو خوندم تااونجا کهبپوتم به بدن بستگی داره بماند تابییت روزسرم مثل تپل میکوبد واصلا نتونستم تا چهل روز بچموشیربدم بهمبن خاطرم شیرخودموی مک هم نزد

هرچه دادم به اوحلالش باد
آهان  یبار برو پیش دکتر نشون بده من فکر نکنم چیزی باشه

عزیزم منم بیمه نیروهای مسلح هستم بیمارستان بقیه الله می‌خوام برم دکتر حاجی علی اکبر خیلی تعریفشو شنیدم حتی میگن فقط بخیه غیر جذبی میزنه که جاش نمونه چون به بدن بعضیا بخیه جذبی نمیسازه خلاصه به نظرت خوبه همین دکتر؟

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
مرسی گلم ❤️😘 من نه از پمپ درد استفاده کردم و نه از دارو یا آمپول ضد درد دیک ای مث مورفین  فقط ...

می دونم چی می گی فقط می خواستم بهت بگم بنظرت دردت درحدی بود که نیاز به شیاف نباشه وبازم بتونی تحمل کنی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
باز من از سزارین می‌ترسیم همه گفتن بده بیهوش میشی از این حرفا بعد که طبیعی به دنیا آوردم فهمیدم چه ا ...

تو دختر خیلی قوی بودی دیگ 

من ترسوام

ولی صدبار هم عقب برگردم سز انتخاب میکنم البته بدن با بدن هم فرق می‌کنه 

خدا کوچولوتو برات نگهداره عزیزم ❤️

من ۳۰ بهمن پارسال سز شدم همه چیز اوکی بود فقط تنها مشکلم این بود که من بهم شیاف نمی سازه ونمی تونم استفاده کنم برای همین تا ۵ روز خییییییییلی درد داشتم مخصوصا موقع بلند شدن حس می کردم ۷ لایه شکم به محض بلند شدنم باز می شن بعد از روز ۵ تا ۴۰ روز من درد داشتم اما نسبت به قبل کمتر شده بود من واقعا اذیت شدم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
مورداولتون بااحترام رد من پیش حاذقترین پزشکزنان تهران با هشتاد میلیون زیر میزی و هزبنه بیمارستان و ...

درسته بدن با بدن فرق می‌کنه ولی در هر صورت عقل حکم میکنه برای اینک بدنتو بسپری زیر تیغ یه نفر در موردش کلی تحقیق کرده باشی 

تو دختر خیلی قوی بودی دیگ  من ترسوام ولی صدبار هم عقب برگردم سز انتخاب میکنم البته بدن با بدن ...

ممنون عزیزم آره الان خداروشکر وزنم خوبه با اندامم بعد دو ماه رفتم باشگاه همه چی درست شد ولی اگه در آینده بارداری ناخواسته داشتم حتما میریم سزارین بشم دیگه عمرا طبیعی بیارم به جز درد زایمان بخیه هاش خیلی درد میگیره 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
داخليا كه جذبين ولي بيرون نه جذبي نبود و الان خيلي برجسته س

عجیبه یا دکترت بد زده ، یا گوشتت کلا اینطوریه چون من یه بار قبلا تصادف کردم بخیه زدم جاش موند دکتر گفت گوشتت اینطوریه گوشت اضافه میاری هرکاری هم کنیم

ممنون عزیزم آره الان خداروشکر وزنم خوبه با اندامم بعد دو ماه رفتم باشگاه همه چی درست شد ولی اگه در آ ...

منم هرچی مادرشوهرم داد و بیداد میکنه میگه برو طبیعی میگم نمیتونم می‌خوام برم سزارین شوهرمم گفت هر طور خودت تصمیم بگیری