2777
2789
عنوان

تجربه های من از سزارینم💞

401 بازدید | 49 پست

سلام مامانای خوشگل و مهربون🤩

میخوام از تجربم و نصیحت هام برای کسایی که سزارین میخوان بشن بگم امیدوارم که براتون مفیدباشه

1_اولین ومهم ترین نصیحتم اینکه در مورد دکتری که میخواد عملتون کنه بسیییییااااار تحقیق کنیم نه تحقیق الکی ها مثلابزنی سرچ کنی والسلام نه.تحقیق حسابی... از دوست از اشنااز فامیل از مریضایی که تو مطبشون نشستنو... 

من چون وحشتناک از زایمان میترسیدم در ماه نهم بارداریم دکترمو عوض کردم چون دکتر قبلیم هم خالمو عمل کرده بود و من دیده بودم توی شکمش بخیه های وحشتناک و دردا و اذیتاشو و هم توی مطب تعداد کسایی که عمل شده بودن توسط ایشون و ناراضی بودن از تعداد راضی ها بیشتربود. یه دکتر هم بود که یه عمل خیلی سخت رحم رو برای عمم  انجام داده بود وعمم که بشدت آدم ترسویی بود بعداز عمل خیلی حالش بهتر بود و نتیجه عمل هم عالی و از طرفی زنعموم رو سزارین کرده بود و زنعموم بشدت حالش بعد دو روز از عملش ک‌دیدم عالی بود و جای عمل تو هیچ کدوم تقریبا مشخص نبود بعد یکی دوسال و برش این دکتر هم خیلی کوچیکه بوددرحالیک برش خالم خیلی افتضاح بزرگ بود🤕😭و یکی از فامیلای دورمون هم بعد از ۱۵سال ناباروری مراجعه کرده بودن ب این دکتر و صاحب دو فرزند شدن. 

این تحقیق های بلندوبالای من باعث شد که من ایشون انتخاب کنم و خدا بهشون عمرباعزت بده انشالله چون بهترین خاطره زندگیم شد سزارینم.

بنظر من پریودیم سختتراز سزارینم بود.خیلی عالی بودم و حتی بنظرم سرما خوردگی بدتر از‌عملم بود...البته تاچندروز شیاف استفاده کردم درحالیکه تخت وسطی قبل از من توی اتاق بودش و مدام آمپول و سرم و پمپ درد بهش میزدن امااز اول تا زمان مرخصیش فریاد میزد از درد  ...تا زمان مرخصیش نتوانسته بود بچشو بغل کنه از درد و حتی دکتر بیهوشی هم اومد بالا سرش و... اون یکی تخت هم سرش درد میکرد و کلافه شده بود در صورتیکه هممون بی حس شده بودیم نه بیهوش ...

اما من بعد چند ساعت پاشدم ازتخت رفتم پایین با کمک همسرم دردی نبود اما میترسیدم کمرمو صاف کنم...

کاملا راحت مینشستمو بچمو شیر میدادم طوریکه پرستارا میگفتن از این یاد بگیرین ببینین چه خوب به بچش شیر میده و...

انشالله همه مامانا عالی و راحت زایمان کنن❤️🤲

۲_ قبل از اینک از تخت بیاین پایین شیاف میزنن اگ نزدن خودتون حتما استفاده کنین... تا دیدین پاهاتون بی حس میشه  استفاده کنین حتما.توی بیمارستان خصوصی خودشون میزنن قبل از بین رفتن بی حسی اما اگ خصوصی نبودین یا بودینو براتون نیاوردن  حتما از قبل خودتون شیاف دیکلوفناک بخرین و بزنین... 

حتی تو خصوصی هم من یبار خاستم ندادن ...شما از قبل تهیه کنین پیشتون باشه وااااقعا مثل آب روی آتیشه... درد هس ولی اگر عمل خوبی داشته باشین کاملا قابل کنترلی جوریک دیگ دردی حس نکنین مث من ... وای تخت وسطی یادم افتاد دوباره😭 بهش گفتم در مورد دکتری تحقیق کرده بودی گف نه بابا اصن من چ‌میدونستم اینجوری میشه ...

۳_از تخت که پایین اومدین میبرنتون دستشویی ...حتما حتما برین ( برای کسایی که سوند ندارن میگم) من سوند نداشتم و بعد عمل یه خانوم اومد و گف برو دستشویی من گفتم آخه من ندارم گف حالا برو شاید داشتی نگو‌من  هنوز حسم کامل برنگشته ونمیفهمم مثانم پره.کلییییی جیش کردم طوریکه تموم نمیشد بخاطر سرم هایی ک وصل میکنن😁😂

۴_ بعد عمل تا چند ساعت تکون نخورین و کم حرف بزنین سعی کنین درآرامش باشین و استراحت کنین حتی اگ ملاقاتی داشتین... من بخاطر پسرم هی گردنمو بلند میکردم پرستارم هشدار داد اما بازم کار خودمو کردم شبش یه حس دردی در قفسه سینم داشتم که پرستار گف بخاطر بالااوردن گردنت بعد عمل بود ... خداروشکر اون هم زود برطرف شد البته

۵_در زمانی که به بچه شیر میدین بخاطر تلاش هاتون عرق میکنین و موهای من بهم می‌ریخت کاملا و من شونه نبرده بودم شما با خودتون ببرین اگ براتون مهم باشه این قضیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالت من که طبیعی بودم خیلی اذیت شدم ۱ ماه طول کشید تا بخیه هام خوب بشه از زایمان بدم اومده دیگه نمیخوام بچه بیارم کاش مثل شما سزارین می‌شودم  

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
خوش به حالت من که طبیعی بودم خیلی اذیت شدم ۱ ماه طول کشید تا بخیه هام خوب بشه از زایمان بدم اومده دی ...

عزیزم میگن کسی ک درد کشیده توی زایمان خدا گناهاشو میبخشه پس حالا خوشبحالش تو که ...

سلام خانوما

من جاي بخيه هام خيلي برجسته س.

به نظرتون ممكنه گوشت اضافه باشه؟ ٩ماهه زايمان كردم

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
سلام خانوما من جاي بخيه هام خيلي برجسته س. به نظرتون ممكنه گوشت اضافه باشه؟ ٩ماهه زايمان كردم

من لیزری بودم فقط یه خط بود که اونم ب مرور کوچیکتر و باریکتر شد و برا کشیدن بخیه هاهم نرفتیم جذبی بودن 

شما بخیه هات جذبی بودن؟

من لیزری بودم فقط یه خط بود که اونم ب مرور کوچیکتر و باریکتر شد و برا کشیدن بخیه هاهم نرفتیم جذبی بو ...

چقدر هزینه بیمارستان شد 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
من لیزری بودم فقط یه خط بود که اونم ب مرور کوچیکتر و باریکتر شد و برا کشیدن بخیه هاهم نرفتیم جذبی بو ...

بخيه هاي بيروني نه

رفتم مطب كشيد برام😕

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)

عزیز یک سوال اول که خداروشکر تجربه خوبی داشتی قدم نو رسیده مبارک دوم اینکه از همه همه اینها اگه فقط فقط شیاف کم می کردی بنظرت اون موقع چطوری بود

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭