2777
2789
عنوان

تدریس کامپیوتر

68 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

فوق لیسانس مهندسی کامپیوترم و تدریس کامپیوتر انجام میدم 

+ تدریس حوزه برنامه نویسی کامپیوتر به زبانهای :سی/سی پلاس پلاس/ سی شارپ،html, css,  asp.net

+تدریس حوزه شبکه های کامپیوتری: با آموزش پکت تریسر

Pakettracer

+تدریس به کودکان : برنامه اسکرچ

+حوزه هایی مثل مقدماتی کامپیوتر هم انجام میدهم و همگی موارد بالا هم مقدماتی /پیشرفته دارد.

جلسه اول هم رایگانه

همه آموزش‌ها آنلاینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لپتاپ داشته باشیم یا کامپیوتر ؟  و اینکه من هیچی رسما از کامپیوتر نمیدونم تهی ام ب دردم میخوره ...

با گوشی یا لپتاپ که دوربین دارن میشه عزیزم

اگه اینجوره مقدمات رو بگذرانید که خیلی دیدتون بازتر میشه درباره کامپیوتر و خیلی موارد متوجه بشید دیگه بعدش میتونید انتخاب کنید برنامه نویسی برید یا حوزه های دیگه 

البته اینم بگم یادگیری کامپیوتر برای چه هدفی میخاید مهمه

با گوشی یا لپتاپ که دوربین دارن میشه عزیزم اگه اینجوره مقدمات رو بگذرانید که خیلی دیدتون بازتر میشه ...

کلی میخوام کارای دانشگام و راهت انجام بدم پاورپوینت و اینا هی آویزون کافی نت نشم

🚬
کلی میخوام کارای دانشگام و راهت انجام بدم پاورپوینت و اینا هی آویزون کافی نت نشم

اگه فقط کارهای کافی نتیو میخای خودت انجام بدی همونICDL رو پیشنهاد میکنم که شاملword ،excel ,.. هست