2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۸هفته تقریبا. موندم بخدا چی بخرم

وای پس من چقدر عجولم 

من ۱۵ هفتمه ولی جنسیتو از وقتی ان تی بهم گفت صد در صده ذوق سیسمونی دارم 

ولی از الان تحقیق میکنم ماه ۶ میرم میخرم 

خورده ریزارو بعد از سونوی آنومالی میخوام برم بخرم که همش با هم یهویی نشه که سنگین بشه مبلغش برامون

وای پس من چقدر عجولم  من ۱۵ هفتمه ولی جنسیتو از وقتی ان تی بهم گفت صد در صده ذوق سیسمونی دارم& ...

منم از همون اولش دنبال وسایل بودم و ذوق خرید داشتم ولی یه مدت خودم و همسرم خونه نشین شدیم زیادم نمیتونم برم بیرون خرید. جنسیت نینیم تو انومالی گفتن. اکثر وسایلو اینترنتی سفارش دادم.ولی این یکی موندم

منم از همون اولش دنبال وسایل بودم و ذوق خرید داشتم ولی یه مدت خودم و همسرم خونه نشین شدیم زیادم نمیت ...

به سلامتی عزیزم انشاالله همه چی خوب پیش بره و بچتو سالم بغل بگیری ، وسایلاتم بگیری خیالت راحت شه 💚

من کریر نگرفتم ولی کالسکه مسافرتی کیدیلو 6520 گرفتم (ما زیاد بیرون و مسافرت می ریم) تقریبا 6.5 . 

مدلای ایرانیش که مسافرتی نیست (مثل دلیجان) ست کالسکه و ساک و کریرش با هم 4.5 بود تقریبا. هفته ی پیش.