2777
2789
عنوان

پسرم از رو مبل افتاد .. 😞😣😢

146 بازدید | 29 پست
مبلامون کوتاهه . همیشه رو مبلا بازی میکنه و از این سر میره تا اون سر .. تا یه دقه حواسم پرت شد ازش و رفتم به غذاش سر بزنم یهو افتاد پایین و گوشه صورتش نزدیک گوشش گرفت به اسباب بازیش که با اینکه خیلی سفت هم بود شکست .. الانم هم زخم شده هم ورم کرده و کبود شده . خیلی ناراحتم . عذاب وجدان گرفتم . چه کارش کنم 😭😭
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیذاره یخ بذارم . مگه بخوابونمش بعد
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
عذاب وجدان نداشته باش عزیزدلم. پیش میاد دیگه واسه همه بچه ها
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نه مبلا کوتاهتره . چن بار میفتاد هم هیچیش نمیشد .سریع پا میشد میرفت به بازیش میرسید . الان افتاد رو اسباب بازیش . صورتش خیلی بد شده 😞
2810