2777
2789
عنوان

به نظرتون زن و شوهر همدیگه رو بغل کنن و بخوابن جلوی بچه ها زشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 66 پست

از نظر من هیچ مشکلی نداره اتفاقا بچه محبت کردنو یاد میگیره بعدا تو زندگی خودشم همینجوری رفتار میکنه مادر پدر من از اول جلو ما باهم استراحت میکردن مامانم مثلا میوه پوست میگرفت میداد ب بابام یچیز پیش پا افتاده عوضش مادرشوهرم همچین رفتاری نداره  اوایل که من نامزد بودم مثلا برای شوهرم میوه پوست میگرفتم یا کنارش میشستم یا مثلا دراز میکشیدم یچیز فضایی عجیب بود براشون

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

پسر ۶ ماهم شبا خیلی بد خوابه، به کل رابطه مون خراب شده، نمیدونم چکار کنم؟

شاید ماهی یکبار بشه شایدم کمتر! ولی من اونو ارضا میکنم.

شبیه باکره ها شدم هر دفعه خیلی درد میکشم چون خیلی فاصله ش زیاد میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من نمیدونم والله قدیما چطور ههشت تا ده تا بچه میوردن!

کی وقت میکردن رابطه داشته باشن که بچه بیارن !!!

ما عملا خلوتی نداریم اصلا، بچه ها خیلی بهمون حریصن!

تا میریم توی یه اتاق صف میکشن دنبالمون میان🥹😂

من نمیدونم والله قدیما چطور ههشت تا ده تا بچه میوردن! کی وقت میکردن رابطه داشته باشن که بچه بیارن ! ...

وقتی سه تا بچه باشن همینه دیگه عین مهدکودک شده

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
وقتی یهو خودمو جمع میکنم قیافم شبیه ادمایی میشه که داشتن یواشکی یه کاری میکردن ! بعد به خودم میگم من ...

عزیزم اینطوری که بدتره 

کاملا عادی باید برخورد کنین اما در چارچوب مشخص

بچه ها باید، محبت پدر و مادرشدن رو ببینن 

و براشون عادی باشه

منم همیشه جلوی دخترام، بغل همسرم استراحت میکنم 

یا ابراز محبت و علاقه میکنم اما در چارچوب 

و دخترام خیلی وقت ها به جای من، بغل همسرم استراحت میکنن،و از بوسیدن و ابراز علاقه به پدرشون ابایی ندارن

آره دیگه عزیزم جالب نیست. بعدا اثرات بدش رو خدای نکرده میبینی.به خصوص بچه ۱۳ ساله ات که فهمیده هم ش ...

پسرم شبا مثل روح سرگردانه !  دائم جا عوض میکنه! الان تازه یه ماهه با کلی دعوا توی اتاق خودش می خوابه.

چون اون دو تا کوچیک پیشمون میخوابیدن اینم میومد پیش ما می خوابید! 

تلبته هنوز هم نصف شب میاد یه سری بهمون میزنه!!!😅

عزیزم اینطوری که بدتره  کاملا عادی باید برخورد کنین اما در چارچوب مشخص بچه ها باید، محبت پدر ...

دختراتون چند سالشونه ، به نظرم دخترا راحتتر پذیرش میکنن!

ولی پسرا یکم کنجکاو و حساسترن و شاید فکرای بد بیاد سراغشون

پسرم شبا مثل روح سرگردانه !  دائم جا عوض میکنه! الان تازه یه ماهه با کلی دعوا توی اتاق خودش می ...

کلا عادت بده و کوچک تره که 5 سالشه رو هم با بزرگه تو اتاق یا پذیرایی

بخوابون عزیزم، پیش هم باشن

عزیزم اینطوری که بدتره  کاملا عادی باید برخورد کنین اما در چارچوب مشخص بچه ها باید، محبت پدر ...

منظورم محکم و عمیق در آغوش گرفتن هست که گرمای بدن منتقل بشه، اخه ما همینطوریش به خاطر بچه ها قرن به قرن رابطه نداریم!!

دختراتون چند سالشونه ، به نظرم دخترا راحتتر پذیرش میکنن! ولی پسرا یکم کنجکاو و حساسترن و شاید فکرای ...

شاید عزیزم، من تجربه پسر ندارم

اما بچه ها هر طور بارشون بیاریم عادت میکنن 

شما وقتی هر روز... یه تایم بری تو اتاقت و با همسرت استراحت کنی، بچه ها حساس نمیشن و بزاشون عادیه

اما وقتی همیشه پیششون باشی و گاهی بری با همسرت تو اتاق تنها باشی، معلومه حساس میشن 

2810