2777
2789
عنوان

اولدوز

3481 بازدید | 16 پست

بچه ها کسب این دختر بلاگر اولدوز رو میشناسه یه خلاصه از زندکی و بیماریش برام بگه و اینکه متولد چنده؟

هایلایت بیماریش خیلی زیاد بود حوصله نداشتم بخونم مرسی عشقا

من میشناسم اسم بیماریشو گفته کل هایلایتم خوندم حتی عکس تو تیمارستان هم دیدم 

ولی ی چیزی جور نیست 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بودرلاین هستش البته میگن دروغ گفته چند جا یه بار گفت دوست صمیمیش با دوست پسر یا نامزدش بهش خیانت کردن اینم افتاده بیمارستان روان یه بار گفت خودم با پای خودم رفتم یه بارم گفت اومدن منو بردن🤷‍♀️

اینترشیپ پرستاری … 

۲۵یا۲۶سالشه 

عاشق ی پسر میشه و چون بیماری روحی ناشناخته داشته تو دسته ی دو قطبی و دیگر بیماری های روحی روانی قرار میگیره و هی داروهای اشتباه مصرف می‌کنه و حالش بدترو بدتر میشه 

این وسطا هم عاشق ی پسر میشه پسر هم باشی بوده می‌ره با دوستای این می‌گفت تو خوابگاه یا تیمارستان گوشواره ها و چیز میزامو‌ دزدیدن و ی مدت تیمارستان بستری بوده بعد ی زنده میاد تو تیمارستان(اینجاس ب نظر من دروغه )زنه میاد اینارو میبینن و می‌ره یا نمی‌دونم اونجا میمونه بعد ک این مرخص میشه ی بار میاد دیدنش تا بغلش می‌کنه آلدوز بیهوش میشه بهوش ک میاد میبینن تو ی خونه ی قشنگه و بیکاره و سرم دسته و تقویت میشه و... بعد ی مدت ک اینجور میگذره این بلند میشه فرار می‌کنه میگه هیچ دری بسته نبود و رو در و دیوار خونه عکس ی پسر بوده این می‌ره بیرون جلو ی ماسیمو میگیره میرسونتش خونه شون و...همه فک میکنن ب خاطر بیماریش توهم زده

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بودرلاین هستش البته میگن دروغ گفته چند جا یه بار گفت دوست صمیمیش با دوست پسر یا نامزدش بهش خیانت کرد ...

اره دقیقا هر سه تا رو نوشته

انقدرررر میگه ک پسر خالش میگه اگه راست میگی بیا خونه رو نشونم بده نشون میده میرن سر وقته زنه زنده تا درو باز می‌کنه رنگش می‌پره و معلوم میشه زنه ی پسر داشته نیاز ب پیوند قلب بوده اینو آورده قلبشو دربیاره بزارن برا پسرش (حالا زنه علم غیب داشته گروه خونی اولدوز میدونسته و... همینجوری الکی راهش دادن تیمارستان بماند)بعدم نوشته بود آقای گوت و مادرش معرفیش کردن ب این زنها و همچنان با آقای گوت در ارتباطه من حس میکنم دروغه حداقل ی جاهاییش دروغه ولی تو تیمارستان دیدم عکساشو گذاشته و ب سرش چیز میز وصله

اهل کجاس؟؟

تبریز اهر ولی ی مدت تو ارومیه دستفروشی کرده

از اهر تا ارومیه خیلی راهه ها😐چطوری؟؟

خواهرش فک کنم ارومیه زندگی می‌کنه 

ی مدت مجردی رفت سوال موند ی مدت رفت تهران ارومیه ک چیزی نیست

اهان فک کردم به خاطر بیماریش نذارن زیاد تنهایی بره

نمیدونم‌والا ی مدلین کلا 

😂😂

بخدا میگه تو روستای یهو میبینی با پیک ساندویج آوردن یا رفت چند روز تنهایی شمال موند والا ترک جماعت آنقدر متعصبی و ...هستن خصوصا روستایی این مدل چیزا اصلا بینشون رایج نیست این تنهایی پامیشه می‌ره شمال تهران با هواپیماااا خودشم 

2810