2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچک تر

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست
خودتو درگیر یه بچه نکن خونوادش صد سال نمیزارن باهات ازدواج کنه بعدش ۷ سال کوچیکتر تو بشه چهل سالت او ...

وچند سال بعد رو در نظر بگیرید ، خانم یایسه میشه و میل جنسی ش به شدت کم میشه ولی آقا هنوز در اوج میل و نیاز 

البته همه هم مثل هم نیستند

موقع ازدواج چند سالتون بود

آشناییمون من ۲۵ ۶ سال داشتم و ازدواجم ۲۷

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن سالگی ازدواج کردین

بالا کفتم عزیزم ۲۵ اشنایی  و عقد۲۷ ازدواج

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

حالا من دلم میخواد اختلاف سنیمون  زیاد باشه

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉

[QUOTE=326077912]جوونی جذابه به قول مردا تر گل ورگل ترن[/QUOTE

من حتی یکسال کوچکتر رو هم نمیتونم حساب زندگی روش باز کنم .نظرات متفاوته دبگه .یک جاری دارم اونم هفت ،هشت سالی بزرگتره .چون همه مخالف بودن ،برادرشوهرم تک و تنها ازدواج کرد و الانم با کسی ارتباط ندارن .

چقدر مثلا

۱۰تا۱۵سال

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉
همسرت بچه بوده خوب اعتماد کردی  پسر ۲۳ ساله رو چ ب ازدواج

از این نحو بیان متاسفانه زیاد خوشم نیومد،پسری که از ده سالگی رو پای خودش وایساده توی ۲۰ سالگی به صدتا مرد ۴۰ ساله که اویزونن باباننشونن و تو این سایت بارها تاپیک درموردشون میبینیم مرد تره،حتما یه چیزهایی درشون دیدم وگرنه منم تا قیل ایشون به هیچ عنوان به ازدواج با کوچکتر راضی نمیشدم و خود ایشون رو هم دوبار رد کزدم به همین دلیل ولی خب خونواده ش و دوستام راضیم کزدن که ازشون ممنونم

همسرت بچه بوده خوب اعتماد کردی  پسر ۲۳ ساله رو چ ب ازدواج

با همین پسر ۲۳ ساله ما الان یه زمین یه خونه ویلایی ۱۷۰ متری سه خواب،یه ماشین و پس انداز بانکی داریم عزیزم،بسته به سن نیست به جنم مرده،به لحاظ مسولیت پذیری و خونواده دویتی هم نظیرشونو من حدااقل تو آشناهای خودم و خودش ندیدم

با همین پسر ۲۳ ساله ما الان یه زمین یه خونه ویلایی ۱۷۰ متری سه خواب،یه ماشین و پس انداز بانکی داریم ...

خوشبخت باشی عزیزم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810