2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچک تر

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست
خوشبخت باشی عزیزم

زنده باشید عزیزم همچنین🌸🌱

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

عزیزم ازدواج هیچ ربطی به سن و سال نداره من هم از همسرم پنج سال بزرگترم وقتی تو دانشگاه آشنا شدیم من 26بودم اون 21 تا یکسال هم فکر میکردم دو سال ازش بزرگترم بعد بهم گفت سه سال هم با هم دوست بودیم موقع ازدواج من 29بودم اون 24 الان نزدیک دوازده سال میشه زندگی میکنیم سه تا جوجه هم دارم از زندگیمون هم فوق‌العاده راضی هستیم از همه لحاظ خدا رو شکر ، ازدواج فقط با صبوری و دل دادن به هم و پایبند بودن ادامه داره البته بگم اولش خیلی مشکل مالی داشتیم چون هر دو درس میخوندیم و زود هم بچه دار شدیم و دخترم یکسال و نیمش بود همسری رفت سربازی ولی خانواده دو طرفمون خیلی هوامون رو داشتن

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.