2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچک تر

378 بازدید | 32 پست

هفت سال کوچیک تر دختر متولد 68 پسر  75

نظرتون چیه از اشناها هستن 

چی باعث میشه پسر دختر بزرگتر رو دوست داشته باشه 

منم پسرای همسن یا کوچیک تر رو دوست دارم از کجا یکیشونو عاشق کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تز همسرم بزرگترم سه چهار سال خیلی دلیلشو نپ سیدم ولی میگفت از بچه بازی دخترا خوم نمیاد یه خانم کامل و پخته میخواستم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من تز همسرم بزرگترم سه چهار سال خیلی دلیلشو نپ سیدم ولی میگفت از بچه بازی دخترا خوم نمیاد یه خانم کا ...

خوشم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

خودتو درگیر یه بچه نکن خونوادش صد سال نمیزارن باهات ازدواج کنه بعدش ۷ سال کوچیکتر تو بشه چهل سالت اون ۳۳ سالشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من تز همسرم بزرگترم سه چهار سال خیلی دلیلشو نپ سیدم ولی میگفت از بچه بازی دخترا خوم نمیاد یه خانم کا ...

موقع ازدواج چند سالتون بود

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اگه تمامی معیارها برای زندکی رو داره و مشکل فقط سن باشه اونم تا سه چهار سال البته حتی الامکان تو یه دهه باشن مثلا منو همسرم هر دو دهه ۶۰ هستیم،در این صورت مشکلی پیش نمیاد موردای خیلی زیادی دیدم زندکیاشون محشره،و از دور زبانزد هستن

2810