2777
2789

من از وقتی حامله شدم بازم حواسم به غذام هست چاق نشدم اصلا فقط شکمم و سینه هام که یه کوچولو بزرگ شده خودمم قبل از حاملگی کلا جثم ریز بود و استخون بندیم ریزه 

خونه مادر شوهرم بودیم ، خانواده عموی شوهرمم بودن 

من لباسم یجوری بود شکمم توش گم شده بود ، لباسم سفیدم بود مادرشوهرم که دیدم گفت اسا شبیه فرشته ها شدی تو این لباس دختر عموی شوهرم خندید گفت اره عین کسایی که تازه به سن تکلیف رسیدن شدی

دوباره برگشته میگه تو بعد زایمان چجوری میخوای وزنتو کم کنی واای 

دوباره برادرشوهرم زد به مسخره بازی که بچش شبیه من میشه چون منو زیاد دیده تو این دوره 

دختر عموی شوهرم گفت خدا کنه یا به باباش بره یا عموش مخصوصا قد و بالاش

منظورش اینه من کوتاهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بوی سوختگی باس*نش تا اینجا اومد که.  دختر عموی شوهرت نمیره از حسادت 😂😂😂

یکم چشماش یه حالتیه چپه 

برادرشوهرم داشت پرتقال پوست میکرد گفتم به منم بده تا چشم بچم چپ نشده میگن زن حامله چشمش دنبال خوراکی بمونه چشای بچش چپ میشع 

رنگ دختره عوض شد 

اهمیت نده ولی کلا منم بدبختم زن پسرعموم به من تیک میندازه چاقی فلانی منه بدبختم هیچ جواب نمیدم با اینکه خودش پوست و استخونه به زن نرفته عین بچس سینه و باسن تخت درست مثل بچه ده ساله

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

میگفتی همین کارارو کردی رو دست مامانت مـوندی😐البته چون دعوای گفتما حقیقتا اعتقادندارن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اهمیت نده ولی کلا منم بدبختم زن پسرعموم به من تیک میندازه چاقی فلانی منه بدبختم هیچ جواب نمیدم با ای ...

جوابشو بده من اوایل نمیدادم جواب 

ولی الان ده تا میزارم روش جواب میدم

توهم به خنده هربار خاس یه چیری بگه بگو بیا باز این حرف زد باز یه چیزی پروند یا بگو اینو ولش کنین این تو.دنیای خودشه😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2810