2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بیایید حرف بزنیم

401 بازدید | 41 پست

هر موقع مراسم جشن نامزدی و جشن عقد میبینم دلم میخواد خون گریه کنم نه عکس دارم و نه جشن اون موقع افسرده بودم و خیلی یهویی شد خونواده شوهرم عجله کردن ،،، و خیلی خسیسن 

چیکار کنم به زور خودمو نگه داشتم همش میخام گریه کنم

زیاد خودتو درگیر نکن میتونی با سیاست یکاری کنی واسه سالگرد ازدواجت جشن بگیره و یه فیلم فرمالیته هم ...

جشن نمیشه چون دیر شده ولی آتلیه فرمالیته میشه 

هنوز عروسی نکردم همونم خونواده دوماد دخالت میکنند میگن نمیگیرن عروسی میگن منم نگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اصلا حالم خوب نیس ،از طرفی میخوام پریود بشم ،با شوهرمم بحثم شده ،الانم بیرونه با دوستاش ، خانواده فشار میارن ک چرا بچه دار نمیشید ،شوهرم بد دل و شکاک و خیلی شدید 

اووووووو دلم میخواد یکیمون بمیره راحت بشیم از این زندگی 

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀.        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

منم اصلا حالم خوب نیس ،از طرفی میخوام پریود بشم ،با شوهرمم بحثم شده ،الانم بیرونه با دوستاش ، خانواد ...

خدا نکنه ،،، جدی منم دلم یه مرگ آروم میخواد 

شوهرم از نظر رفتاری یه عیبایی داره این جدا این مسئله هم جدا 

دردام یکی دوتا نیست 

از قبل نمی‌دونستی شوهرت رفیق بازه؟

یاد بگیر گلم تو این جامعه سیاست نداشته باشی اطرافیان فکر میکنن هر گهی دلشون میخواد میتونن بخورن

اره بخدا دارم میکشم از دست خونواده شوهرم خود شوهرمم یکم همینطوره آنقدر بخدا کوتاه اومدم هیچکس ندید به چشمشون نمیاد 

اره بخدا دارم میکشم از دست خونواده شوهرم خود شوهرمم یکم همینطوره آنقدر بخدا کوتاه اومدم هیچکس ندید ب ...

کوتاه نیا از حق خودت نگذر

وگرنه واسه دیگران عادت میشه فکر میکنن وظیفته که سر هر موضوعی کوتاه بیای

خدا نکنه ،،، جدی منم دلم یه مرگ آروم میخواد  شوهرم از نظر رفتاری یه عیبایی داره این جدا این مس ...

نبود اصلا ،الان یه مدته اینجوری شده 

احساس میکنم از خونه فراریه ،درصورتی ک من اصلا کاری به کارش ندارم ک بخوام اذیتش کنم 

حتی بهم گیر میده هم اهمیت نمیدم 

اصلا نمیدونم چمه دارم دیونه میشم 

کاش یه معجزه بشه 

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀.        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

کوتاه نیا از حق خودت نگذر وگرنه واسه دیگران عادت میشه فکر میکنن وظیفته که سر هر موضوعی کوتاه بیای

حالا چیکار کنم نامزدی عقدم تا عمر دارم میمونه رو دلم خیلی چیزای دیگه هست ولی اینا مهمه