2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بیایید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 41 پست
اونا گفتن نمیگیرن ما گفتیم میگیریم شما نمیخوایید نخوایید اصلا حرف سر بالا میزنن 

من بودم قطعا جدا میشدم از الان اینن بعدا قراره چ باشن

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
اره درسته ولی شرایط من فرق میکنه ،شوهرم منو از همه نظر محدود کرده نمیزاره نفس بکشم 

کسی اینکارو میکنه که همه مدله پیش زنش باشه و از همه لحظ درکش کنه و همه خلا هاشو پرکنه براش خودت بخوای میتونی خلاص شی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی اینکارو میکنه که همه مدله پیش زنش باشه و از همه لحظ درکش کنه و همه خلا هاشو پرکنه براش خودت بخوا ...

ای خواهر همین الانم بیرونه هنوز نیومده ،مامانم طرفدارشه میگه خودتو برن ب بیخیالی بخاطر حرف مردم ،منم اگه اینا حمایتم نکنن جایی ندارم ک برم ،پولی ندارم 😔

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀.        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

ای خواهر همین الانم بیرونه هنوز نیومده ،مامانم طرفدارشه میگه خودتو برن ب بیخیالی بخاطر حرف مردم ،منم ...

شما اول باید بی توجه به حرف مردم باشی مردم همیشه گه خوری میکنن بلانسبت

فعلا سیاست بخرج بده و صبر داشته باش سعی کن پول جمع کنی اگه شرایط کار در منزل داری انجام بده از تک تومن نگذر هدف قرار بده واسه خودت بیشتر پول جمع کن فقط بدون اینکه کسی بفهمه شرایطو خودت مهیا کن 

شما اول باید بی توجه به حرف مردم باشی مردم همیشه گه خوری میکنن بلانسبت فعلا سیاست بخرج بده و صبر دا ...

شوهر من پارانویید داره ،نمیزاره تکون بخورم ،هر چیزی هم نیاز داشته باشم خودش تهیه میکنه ک من پول جمع نکنم ،حتی نمیزاره اینترنت گوشی رو روشن کنم  تو همین سایت هم پنهانی میام 

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀.        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

ببین خواهر هنوز که عروسی نکردید میتونی یه جشن مفصل بگیری .من ۶ سال از عروسیم میگذره چند روز پیش هم ر ...

آخه ما سه ساله ک از عقدمون میگذره

تازه جشن نامزدی ک دیگه هیچی

😔

آخه ما سه ساله ک از عقدمون میگذره  تازه جشن نامزدی ک دیگه هیچی 😔

چی بگم خواهر😔😔😔 منم از عقدم دو سال گذشت اخر سر با کمترین امکانات رفتم سر خونه و زندگیم .فقط یه عروسی کوچیک .لعنتی ها حتی واسم طلا هم نخریدن با این که گفته بودن میخریم .الانم که دارم زندگی میکنم دلم خوش نیست ته دلم خالی یه .یه بغض از اوایل زندگیم تو دلم مونده میخوام فراموشش کنم نمیشه که نمیشه. 

نمیخوان پول خرج کنن

لعنتی ها رو .تا میتونی سرشون خرج کن .شوهر من خیر ندیده از اول گفت من پول دارم و فلان میکنم بهمان میکنم ولی وقتی سر حرف عروسی شد خودشو بدبخترین ادم معرفی کرد که اه در بساط نداره. اینقدر ازش بدم میاد که حد نداره همش تو دلم میگم کاش هیچ وقت این بدبخت و قبول نمیکردم.😔

لعنتی ها رو .تا میتونی سرشون خرج کن .شوهر من خیر ندیده از اول گفت من پول دارم و فلان میکنم بهمان میک ...

شوهرمن برعکس بوده دیگه گذشته بچه هم داری؟

گاهی روزگار با آدم خوب تا نمیکنه تا امروز صبح به این فکر کردم که اینا زیور آلات و زیبنده دنیا هست نباید به اینا وابسته شد من خودم زجر میکشم 

شوهرمن برعکس بوده دیگه گذشته بچه هم داری؟ گاهی روزگار با آدم خوب تا نمیکنه تا امروز صبح به این فکر ...

بله دوتا بچه دارم .فقط دلم به این دوتا خوشه .نمیخوام بچه هام بچه طلاق بشن مجبورم صورتمو با سیلی سرخ نگه دارم.