2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بیایید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 41 پست
نبود اصلا ،الان یه مدته اینجوری شده  احساس میکنم از خونه فراریه ،درصورتی ک من اصلا کاری به کار ...

نمیدونم والا مردا چشونه چند سال ازدواج کردی شاید دلش میخواد مجردی کنه😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چیکار کنم نامزدی عقدم تا عمر دارم میمونه رو دلم خیلی چیزای دیگه هست ولی اینا مهمه

دیگه اتفاقیه که افتاده میدونم عقده شده برات

سعی کن از این به بعد و سر مراسم عروسیت که مجبورشون میکنی بگیرن عقده هاتو خالی کنی و دیگه سر هیچ موضوعی اجازه ندی طبق خواسته اونا پیش بره اصلا هم لج نکن فقط با سیاست و زیرکی

همه خواسته هاتو به شوهرت بگو یجوری اونو بنداز به جونشون و خودت عقب بایست

دیگه اتفاقیه که افتاده میدونم عقده شده برات سعی کن از این به بعد و سر مراسم عروسیت که مجبورشون میکن ...

اونا گفتن نمیگیرن ما گفتیم میگیریم شما نمیخوایید نخوایید

اصلا حرف سر بالا میزنن 

عروسی وظیفه خانواده داماده نباید بزارید پررو بشن شوهرت چی میگه

اره ولی ما جداگانه میگیریم برا دختر اونا هم جداگانه باید بگیرن برا پسر اما اونا نمیگیرن بقیه هزینه آرایشگاه و ... با دوماده

اره ولی ما جداگانه میگیریم برا دختر اونا هم جداگانه باید بگیرن برا پسر اما اونا نمیگیرن بقیه هزینه آ ...

چی بگم والا رسم و رسوم هر خانواده متغییره

ولی بنظرم باید یه مجلس باشه اونم وظیفه اوناس

طلاق بگیر اگه نمیتونی ادامه بدی و شوهرت درکت نمیکنه

این مهم ترین هدفمه ولی خب متاسفانه خانوادم حمایتم نمیکنن و اصلا درک نمیکنن ک من دارم عذاب میکشم 

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀.        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

نمیدونم والا مردا چشونه چند سال ازدواج کردی شاید دلش میخواد مجردی کنه😕

۶سال ازدواج کردم ،خب اگه دلش میخواد مجردی کنه منو طلاق بده بخدا از خدامه ،من دارم عذاب میکشم تو این زندگی 

اگه بخوام تعریف کنم یه کتاب باید بنویسم از بدبختی هام 

جشن نمیشه چون دیر شده ولی آتلیه فرمالیته میشه  هنوز عروسی نکردم همونم خونواده دوماد دخالت میکن ...

ببین خواهر هنوز که عروسی نکردید میتونی یه جشن مفصل بگیری .من ۶ سال از عروسیم میگذره چند روز پیش هم رفته بودم عروسی بازم بعضی چیزهارو دیدم یاد خودم افتادم بغضم گرفت نمیشه فراموش کرد .الان میتونی جبران کنی .

تو واسه طلاق به همایت هیچکس احتیاجی نداری خودت باید قوی باشی

اره درسته ولی شرایط من فرق میکنه ،شوهرم منو از همه نظر محدود کرده نمیزاره نفس بکشم