2777
2789

جای واکسن ب ث ژ. رو بازوی پسرم نیست 

خیلی نگرانم پسرم هفت ماهه ب دنیا اومد نزاشتن ببینم تا 12 روز تو دستگاه بود  فقط یکی دو بار ب زور در حد دو دقیقه دیدم

دیگ نمیدونم واکسنشو زدم نزدن چیکار کنم رو بازوی دخترم هست ولی این نه 

ینی همیچین چیزی نیشه ک زده باشن جاش نمونه؟؟؟؟ 

یا نزدن؟ 

مال منم ۲۹سالمه جاش نی 

ولی خواهرم ک ۳۷سالشه هس 

منم همیشه توفکرشم

میگن واکسنیه ک جاس باید بمونه ک

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مال منم ۲۹سالمه جاش نی  ولی خواهرم ک ۳۷سالشه هس  منم همیشه توفکرشم میگن واکسنیه ک جاس ب ...

آره برای منو همسرمم هس 

دخترم دو سالشه هست جاش

خیلیییی نگرانم بخداااا

اره لزومی نداره جاش بمونه برای دختر اولمو جلوی چشم خودم زدم ولی از همون لحظه و تا الان هیچ ردی ازش ...

جاش برای پسرم نیست اما دخترم جای واکسن رو بازوش مونده دوسالشه

آره برای منو همسرمم هس  دخترم دو سالشه هست جاش خیلیییی نگرانم بخداااا

شاید نزدن واس مل🫣

بچت کوچیکه برو پرس جو کن ازهمون بیمارستان بازوشو نشون بده 

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

برای من رو زدن اما جاش نیست ،مادرم از دکتر پرسیده بود گفته بود برای بعضی ممکنه نمونه اشکالی نداره

شما کارت بهداشت رو نگاه کن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آره برای منو همسرمم هس  دخترم دو سالشه هست جاش خیلیییی نگرانم بخداااا

اصولا جای این واکسن عفونت میکنه بعد چند وقت و بعد خوب میشه یادتون نیست جوش چرکی حالتی روی بازوش رو؟

اصولا جای این واکسن عفونت میکنه بعد چند وقت و بعد خوب میشه یادتون نیست جوش چرکی حالتی روی بازوش رو؟

دوازده روز کلا ندیدم 

بعدشم اوردیم خونه کروونا گرفتم مادرشوهرم مراقبش بود تا نزدیک بیست روز 

2810