2777
2789
فقط یه ماساژور لازم داری؟چه کم توقع    

خخخخ لامصب خسته برمیگردم ازسرکار

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا من ببرمت خواهر🤣🤣

خدایی چجور همیشه کارای خونت انجام میدی؟

البته من چند چیز با هم مزید علت شدن 

شوهرم تا دیر وقت سرکاره خونه هم باشه حتی لیوان آب هم باید بدم دستش خدا نکنه حتی جورابای کثیفش جمع کنه بگه ببر بشور یعنی کمک د حد صفر همصحبتی هم در حد صفر 

از بقیه هم دور هستیم رفت و آمد چندانی هم نداریم یعنی مثلا ماهی یه بار 

کلا بی انگیزه هستم تو زندگی حس میکنم این چیزی نبوده که میخواستم رو حم منقلبه حوصله کار خونه هم ندارم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

کارای خونه که چیزی نیستن ولی من دلم یه آشپز و شیرینی پزی میخواد که تو خونه م غذاها و کیک وشیرینی های  سالم درست کنه 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خدایی چجور همیشه کارای خونت انجام میدی؟ البته من چند چیز با هم مزید علت شدن  شوهرم تا دیر ...

من با داشتن بچه مدرسه ای و یه شوهر کاملا شلخته

هروز خونم جارو و....دارم 

هروز هم ناهار هم شام جداگونه دارم

کلا حتی در حین مرگم باشم خونم مرتبه

بمیرمم کارهای خونمو انجام میدم

زندگی میکنم با قانون خودم
مثلا چه کارایی ازش میخواستی ؟    

کل کارای خونم رو کنه به بچم هم برسه ببردش بیرون و کلاس و پارک و...... منم آزاد باشم برای خودم بچرخم و بگردم و خوش باشم البته من خودم کارمندم ها..... خسته شدم همش یا سر کار یا کارای خونه و شوهرم که فقط شب برای خواب خونه هست و روزای تعطیل هم خساست یا همش خوابه یا همش تو گوشی..... نه با بچه بازی میکنه نه کاری کمک من میکنه با اینکه من شاغلم

بذارش اینطور بهتر

کجاش بهتره،ماهی۱۲ میلیون میدادم،غذاشو میدادم،شبم همون جا میموند،وسایل خونه همه رو هم بهش دادم،الان وضعشم خوب شده ماشیت اینا خریده ولی میگه من میخوام همینجا بمونم

وای دوست داری یه نفر تو رو ببره حمام؟    

منحرف نباش 😐😐😐 اوج خستگی و فرار از کار رو گفتم 😂😂😂😂 دارم اون رو که ببره ولی اذیتت میکنه دو ساعت میشه 😂😂😂😂

بعضی‌ جاها مراکز تخصصی ماساژ هستن و ماساژور حرفه ای دارن، خیلی حال میده، رفتی؟

نرفتم جایی سراغ ندارم توکرج

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
کل کارای خونم رو کنه به بچم هم برسه ببردش بیرون و کلاس و پارک و...... منم آزاد باشم برای خودم بچرخم ...

اره درکت میکنم، البته به جاش شبا پیش هم هستین و شوهرت خستگیت رو میتونه برطرف کنه