2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته شناخت باید باشه ولی به خداتودوران نامزدی هم خیلیا اخلاقشونو رو نمیکنن.گول این حرفارو نخور خواه ...

درسته واقعا تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه...اینم قبول دارم مونده به قسمت و.بخت طرف...ان شاءالله همه جوونامون خوشبخت بشن 

می آید هر آنچه باید 🌱
حرفتون تا قسمتی درسته اما زیادم لی به لالای شوهرت نزار ،شما لطف میکنی که خرج خونه رو میدی وظیفت نیس ...

من خرج خونه را  نمیدم غیر از قبض ها  خیلی اوقات چیزی خوشم بیاد خودم میخرم یا سفر برم با دوستام خودم خرج میکنم  با  اینکه هر چیزی  بگم اون راحت می‌خره ولی خودم خوشم‌نمیاد بش،بگم ، ،شوهرم هم  اینو میفهمه و بابتش،قدردانه .

نه بدون آموزش نمیشه  و باید تو سایت تمرینی حسابی تمرین کنید  بله الان دارم انجام میدم و ...

ممنون از راهنماییتون حتما سرفرصت مطالعه میکنم 🙏🦋

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
قبلا تاپیک اینجوری میزدن با ۵۰۰ و 1تومن  و دو سه تومن شروع میشد  اما این تاپیک عجب شروع ...

خدا نکنه عزیزم هر کس نسبت به درآمدش من اصلا نمیگیرم دلم نمیاد تو این گرونی مگه حقوقش چقده ولی چیزی بخوام کارت بر میدارم باهم حساب کتابی نیستیم 

ولی میخوام از این بع بعد بگیرم هر چقد کم ماهی یه چی بردارم بذارم کنار دیگه من خیلی ساده هیچی ندارم هر چی داشتیم گذاشتم تو زندگی حتی ماشین مجردیم 😢

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدا نکنه عزیزم هر کس نسبت به درآمدش من اصلا نمیگیرم دلم نمیاد تو این گرونی مگه حقوقش چقده ولی چیزی ب ...

منم همه طلاهامو دادم خونه گرف به اسم خودشم زد 

حقوق شوهر منم کمه ماهی 10_12میگیره نظامیه

شاید ماهی پنج کمترم بمونه برای خرج منزل 

یک هم به من میده

تازه با دو بچه

منم همه طلاهامو دادم خونه گرف به اسم خودشم زد  حقوق شوهر منم کمه ماهی 10_12میگیره نظامیه شاید ...

خوبه دیگه به نسبت درآمد یه تومن خوبه الان اکثر جامعه زیر قسط ک وام و اجاره و هزارتا مشکل هستن گرونی هم که نگم چی میمونه واسه کسی که حقوقش ۱۰ ۱۵ تومنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم هميشه دعوا دارم الان هم دعوا كرديم سر اينكه براي بچه النبات خريده هي بچم ميره باز ميكنه كلي فحش ...

عزیزم منم درآمدشوهرم خیلی کمه همیشه مستاصل زندگی میکنم.ازاول مرا آوردپیش خونوادش توی یه اتاق زندگی. اینحاشلوغ پررفت وآمد. خونه برام نگرفت بادوبچه بزرگ یه اتاق. خانواده شوهرم بدجور زورشون میامن اینجام سره اعتیادش هیچی ندارد. من وبچه هام افسرده ایم کاش، دوتااتاق داشتم. همه چیزم مشترک. تابستونا چندنفر سره کولرغرغرمیکنن. لباسشوجراروشنه. بخداخسته ام پول رهن نداردپس انداز ندارد. نمیدانم ازاین مردبی عرضه تروبیفکرتر خداسراغ نداشت که بکندشوهرمنه بیکس😭😭😭😭😭😭

درآمد شوهرم هرچقد باشه سریع میزنه به کارت من دیگه دوتایی ازش استفاده میکنیم اما اگه دو روز پولا رو ک ...

مثل خودمی😂🤝

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
هنوز عقدم فک نکنم ماهانه مبلغی بهم بده بعد ازدواج اما فک کنم از اوناست کارتشو میده بهم میگه هر چی می ...

بدترین کار همینه

کم بده ولی بریزه کارتت

من بعد دوازده سال کارتش دستمه

هر اسمسی که به اون میره از انرژی من کم میشع

2810