2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست
من آخرش اینو نفهمیدم که چقدر بده خوبه  چون من معمولا هرچی بخوام کارتش برمیدارم میرم خریدبستگی ب ...

پس اندازم دارین؟ 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
نمیدونم دقیق چقدر میده حساب نکردم   😄 هر چی لازم باشه میخرم برا خودم   خرج خونه و خریدم ...

فکر کنم منظورش پول برای خرید مایحتاج نیس.

نفقه انگار برای خریدای خودش و ارایشگاه و پس انداز و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرج همه چی پای خودشه 

هر چی بخوام دیر یا زود میخره تقریبا 

اما پول انچنانی بهم نمیده . اندازه ای که کارت یارانه دست منه و یه موقعیم لازم باشه کارت ب کارت میکنه 

بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️                       اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿
من بهم پول نامیده اما مثلاً بریم خرید بهترین لباس و گرون ترین چیزا رو برام میخره .یا میریم فروشگاه ه ...

ااخه پول خودته که نشد حرف حساب عزیزم زندگی مشترک این حرفا رو نداره که اینطوری باشه زنم میتونه بگه وقتم طلاست برای خودمه صرف کارهای منزل اگر دوست داشتم میکنم کلا دوست ندارم مرد کیسه جدا بازی دربیاره 

خداروشکر راضی هستی الان 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
من ندونم دق میکنم😂 نمی‌دونم طبیعیه یا فضولم

درآمد شوهرم هرچقد باشه سریع میزنه به کارت من دیگه دوتایی ازش استفاده میکنیم اما اگه دو روز پولا رو کارت خودش باشه فکرم همش پیششه تا وقتی واریز کنه😂نمیدونم چرا اینجورم

خب بنده خدا دیگ چیکار کنه .پولی که بهت میده رو میتونی آنلاین بگردی تو باسلام اینا لباس قیمت مناسب پی ...

خیلی پر توقعن بعضی خانوما

اصلا شاید تو لباس خریدن افراط میکنه که بهش گیر میده 

وگرنه به همچین مردی نمیشه گفت خسیس

نمیدونم دقیق چقدر میده حساب نکردم   😄 هر چی لازم باشه میخرم برا خودم   خرج خونه و خریدم ...

حالا من کل خرید خونه با من است

پول هم از خودم است

یعنی میرم سر کار

پول در میارم

همه را برای خونه خرج می کنم

با دل و جون هم این کار را می کنم

ولی همسرم هر وقت وام بگیره یا پول دستش بیاد 

برای من و دخترم طلا می خره

اوایل بیشتر برای من می خرید

الآن دخترم از طلا خوشش میاد 

دیگه زیاد نمیتونه برای من طلا بخره

چطوری بگیرم؟بلد نیستم سیاست ندارم تو این یه مورد و به نظرم تو عقد پول تو جیبی گرفتن اشتباهه بعد ازد ...

خوب بنده خدااینهمه خرج میکنه دیگه چه پول توجیبی آخه .خدایی الان گرونیه حقوقاهم کم .آدم بایدطرفش درک کنه .من والانامزدبودم هزارتومن نمیدادخرجم نمیکردحتی برام حالااونوقت ارزونیم بود

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
حالا من کل خرید خونه با من است پول هم از خودم است یعنی میرم سر کار پول در میارم همه را برای خونه ...

افرین به شما 

مردی که ارزش داره چرا ادم نکنه خیلی هم‌خوبه کار شما  

در مورد خرید خونه صرفا خوشایندم نیست😄 حتی از پاک کردن گوشت و مرغم بدم میاد تا حالا انجام ندادم تو عمرم حتی مجردی   

منم زمانی که سر کار میرفتم پولم وسط بود من و تویی نداشتیم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
2810