2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم نمیده یعنی نمیزنه ب کارتم ولی کارتش همیشه تو خونس، منم زیاد سربسرش نمیزارم خرج نمیکنم از همه چیم زدم، لباس کیف و کفش وسیله ارایشی خوراکی موردعلاقه کلا همه چیم، اخه پول کارگری دیگه ب این چیزا نمیرسه

کل حقوقش میره برا قسط و خرج و مخارج اولیه زندگیمون

😊

هنوز عقدم فک نکنم ماهانه مبلغی بهم بده بعد ازدواج اما فک کنم از اوناست کارتشو میده بهم میگه هر چی می ...

اگ از الان طلب نکنی عادت میکنه هیچی نمیده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

عزیزم شما نباید از دیگران بپرسی چون درآمد خانواده ها باهم فرق داره. شما باید ببینی درآمد شوهرت چقدره ؟!! 

خرج و مخارجتون چیه و بعهده کیه ؟!! 

مستاحرید یا اقساط و بدهی دارین یا ن ؟!!

پس انداز ماهیانه و سالیانه تون چنده ؟!!

با در نظر گرفتن همه این مسائل میتونی تصمیم بگیری . 

مقایسه کردن خودت با اونی ک میاد میگه ۸-۱۰میلیون پول توجیبی میگیره  اشتباهه .

من شاغلم خرج خودم و بچه ها با منه یعنی حتی عید هم پول برا لباس و ... نمیده وسایل خونه هم خریدش با ...

بمیرم برا دلت خواهر 🥺😢درکت میکنم زن هرچقدر هم قوی باشه بازم یه جاهایی دوست داره حمایت یه مرد رو داشته باشه چ مالی چ اخلاقی . 

ولی بازم خداروشکر ک تنت سالمه و درآمد داری خدا انشالله از جای دیگه برات جبران کنه 

شوهرم ماهی ۱ تومن بهم میده

فقط خرج خودم که همیشه کم میارم

پول تو جیبی پسر ۱۲ ساله م جداست

این وسط مریض و اینا هم بشم خود همسرم خرج میکنه

ما شمال زندگی میکنیم مثلا تو تهران متفاوته 

هرکسی با توجه به نوع درآمد شوهرش  از همسرش پول تو جیبی میگیره یه عدد ثابت نیست

ولی حتما یه مبلغی رو بگیرید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
شوهر من كارت بانكي رو همينجوري نميده مثلابرم ابميوه بخرم براي بچم اگه كنارش بيسكوييت بردارم جيغ و دا ...

یاخدا اینکه یعنی خسیسه شوهرت 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

دخترهای مجرد 

مادرهای دختر دار

این همه چیز الکی رسم شده که رد شدن ازش توهین به خدا محسوب میشه لطفا لطفا لطفا روانشناس قبل ازدواج رو هم رسم کنید نترسید هیچ اتفاقی نمی افته 

ولی این مشکلات پیش نمی یاد

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
بمیرم برا دلت خواهر 🥺😢درکت میکنم زن هرچقدر هم قوی باشه بازم یه جاهایی دوست داره حمایت یه مرد رو دا ...

از كجا مي دوني تنم سالمه ؟؟؟؟ 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خوش به حال كي ؟؟

شوهرخواهرمنم خسیس بود خیلیییی اخرش خواهرم بعد17سال زندگی طلاق گرفت ازش با اینکه سه تا بچه دختر هم داشت شوهرش وضعش عالی بود اما براهزارتومن باخواهرم بحث میکشید خون میکرد تو دل خواهرم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810