2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر به بچه ها میرسه .اسمش نمیشه گذاشت دست دل باز ولی خب حداقل بهت سخت نمی‌گذره .بستگی در امدش ه ...

از لحاظ خوراک اینا کم نمیذاره ولی مثلا خونه رو زده به نامم یا زایمانم تو بیمارستان خصوصی رفتم کادو روز زن برام نوبت عمل بینی گرفته درامدش زیاد نیس کارمند 

از لحاظ خوراک اینا کم نمیذاره ولی مثلا خونه رو زده به نامم یا زایمانم تو بیمارستان خصوصی رفتم کادو ر ...

بنده خدا ولخرج هست كه خسيس نيست  خسيس نديدي

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اخه درامدشونم زیاد نیس یه خونه خریدیم زده به نام من یا رفته خودش گواهی نامه ثبت نامم کرده یا کادو رو ...

خوشبحالت شوهرم من بیمارستان خصوص میخوایتم زایمانم کنم اون موقع چهار تومن بود نداد هزینش رو رفتم دولتی الان که دوازده تومنه عمرا بده هزینه ریزش موهام رو نمبده برم دکتر حالا عمل بینی به کنار 

اخه درامدشونم زیاد نیس یه خونه خریدیم زده به نام من یا رفته خودش گواهی نامه ثبت نامم کرده یا کادو رو ...

خسیس ندیدی خواهر 😂😂😂

خب این بیچاره بی نوا که خسیس نیست😁

منم از لباس زیادی متنفرم

ولی شوهرم هم برا خودش 

هم برا من هرسری میگیره میاره😑

شماهایی که عشق لباسید سیرمونی ندارید بخدا

نمونه اش شوهر من .... 

بعضی هارو اصلا نپوشیده که من تو تنش ببینم

خب این بده دیگه ، منم مخالفم و متنفرم ازاین کار☹️

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

از لحاظ خوراک اینا کم نمیذاره ولی مثلا خونه رو زده به نامم یا زایمانم تو بیمارستان خصوصی رفتم کادو ر ...

خب بنده خدا دیگ چیکار کنه .پولی که بهت میده رو میتونی آنلاین بگردی تو باسلام اینا لباس قیمت مناسب پیدا کنی یا زمستون اخراش آف میزنن بری پالتو و بت بخری از سال بعد کلی وسیله داری .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
غذا زياد بزارم كه كار خودمو ميكنم اما غر ميزنه اونقدر بايد بگم تا پول بريزه اونم اس ام اس ميره ميبين ...

اینایی خسیسن ریشه تو کودکیشون داره از بچگی حتما تو سختی بزرگ شده استرس اینو دارن پولشون تموم نشه باید برن مشاوره 

خسیس ندیدی خواهر 😂😂😂 خب این بیچاره بی نوا که خسیس نیست😁 منم از لباس زیادی متنفرم ولی شو ...

منم اونجوریم من از عید تا حالا دوتا کت شلوار گرفتم چهارتا مانتو 🤣🤣 فقط اینا مانتو شوهرمم میگه قبلیارو تو دیگ نمیپوشی وقتی جدید میخری 

فکرنکنم 😂😂😂😂 من ۲۸ سالمه زنداییم ۴۸ اینا داره 😂😂😂 میخوام بگم انقد به این خساست ...

خرج چ جوري جور كنم خرج خونه ميكنه ميوه و مرغ و گوشت از حق نگذريم اما مثلا الان بچم شام نخورده گفتم چيپس ميخوري بيدارم يهوى شوهرم گفت اره ٣٠ تومن خريدم ميگن ميخواي مثل فروشگاه أتيتك قيمت بزنم يا زيرش بنويسم أصلا نخورد 

خودش هم ميدونه به خاطر بچم توي اين خونه ام نه دادم نه دستم كجع چيزي به نام من نميزنه طلا دادم ماشين خريد نزد به ناممم هزينه لباس اينا نميده ارايشگاه هر سري برم مدل شدم سري اخر كلي گريه كردم دوست داشتي برات بگم

تا حالا إصلاح نرفتم رنگ نرفتم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810