2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست

هروقت احتیاج داشتم میزنه،ولی به ماه نمیکشه،من‌ ولخرجم 

همین صبح الکی واسه وسایل پاستیل۳۰۰ خرج کردم بخدا آماده پاستیل رو ۵۰تومنی می‌گرفتم بیشتر الان میشد😂

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ته تعاري خونه مون بودم همه چيز فراهم بوده فك كن عصري ماهيچع ريختم توي قورمه سبزي اونم گوشتش رو ٢٥ ...

بابای منم همیشه همین برخورد رو با مادرم میکرد مثلا میگفت چرا اینقدر گوشت ریختی تو غذا چرا سوپ رو با مرغ درست کردی

شوهر من كارت بانكي رو همينجوري نميده مثلابرم ابميوه بخرم براي بچم اگه كنارش بيسكوييت بردارم جيغ و دا ...

یا اباالفضل

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اگرشرایطشوداری کارکن پیرت میکنه این ادم

شاغلم جالبه ميگه من گذاشتم بري سركار خرج خونه بده

همه نيازهات رو هم خودت بخر بچم ٥ سالشه تا حالا كادو تولد نخريدهههههههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خوبه درکش میکنی انشالله حقوقش بیشترشه.بنظرم مردهرچی باشه تاآخرهمونه

کلا برخورد های اول برخورد های ثابت بعدیو میسازه من اگه همسرمو با فحش صدا بزنم خب بی احترامی عادت میشه و قبحش بینمون می‌ریزه اما باز به نظرم پول تو جیبی گرفتن خوبه من که دوسش دارم حتی اگه حقوقش کم باشه چون بعدا یاد میگیره پول تو جیبی بده

مرسی عزیزم ان شاللله که همینطور میشه من دلم روشنه تازه مثلا افزایش حقوق داشته الان که دارم میگم حقوقش کمه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ماهیانه که هیچ حساب مشخصی نداره ی بار ۵۰۰ مصلا میزنه به کارتم خب منم تو خونش خرج میکنم مثلا بچه رو میبرم کلاس پول تاکسی شارژ و نت و همین مسائل ولی لباس رو خودش می‌خره برام از این حرفا نداریم با هم فقط به کادو دادن خسیسه حرص منو درمیاره اما برا منو بچه چیزی کم نمیزاره نباید از حق بگذریم....

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شاغلم جالبه ميگه من گذاشتم بري سركار خرج خونه بده همه نيازهات رو هم خودت بخر بچم ٥ سالشه تا حالا كا ...

درآمدت چقدره؟

بابای منم همیشه همین برخورد رو با مادرم میکرد مثلا میگفت چرا اینقدر گوشت ریختی تو غذا چرا سوپ رو با ...

چقدر بد پسرم هر روز اينارو ميشنوه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810