2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
بمنم نمیده بعد۱۱سال ولی ازجیبش میزنم ازشیرمادرمم حلاترمه چون بابام هرچی میدادخرجه خونش کردم ندید بهم ...

پول نگه داشتن اشتباهه ، اگر همین مبلغو که تو ۳سال جمع کردی ، خرد خرد طلا گرفته بودی ، پولت بیشتر از ۸۰ میلیون بود ، الانم بعد انتخابات طلا خیلی میره بالا ، برو طلا بگیر ، حیفه پولت از ارزش بیفته

من نديدم براي كسي خرج كنه اما چت ديدم نميتونم بگم خرج ميكنه يا نميكنه گناه اونم بيفته گردنم 

یه سوال شوهرت دوست داره یانه

آخه اگه کسی رو دوست داشته باشی واسش خرج میکنی

شایدم کسی رو داره

چرا یه مدت نمیری قهر مشکلت را به خانوادت گفتی شایدبتونن کمکت کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چرت و پرتا چیه ؟؟؟ماهی ۲۰ماهی ۱۰ماهی ۱۵؟؟؟؟اینا رو از کجاتون درمیارین واقعااا؟؟؟؟استارتر ببین حقوق شوهرت چقدره و بر اساس اون خودتو‌باید وفق بدی دیگه مثلا اگه حقوقش ماهی هفت هشت تومنه به یارانه قانع باش اگه ماهی مثلا پونزده تومنه سه تومن خوبه و همینجوری الا اخر 

به خدا خوشگلم قبل زايمان لاغر لاغر الان چاق شدم شكمم نرفته تووو اما پوستم سفيد چشام روشن  وقت ...

خب این طبیعیه بعد از زایمان باید ورزش کنی به خودت برسی باشگاه بری تا دوباره به قبل برگردی برو استخر باشگاه و بهش بفهمون وظیفشه این هزینه ها رو برات بکنه بیشتر به خودت برس نزار پژمرده بشی حتما هم ی کار برا خودت پیدا کن و دنیا دو روزه چرا باید حسرت خورد من همیشه به شوهرم میگم مگه چقدر زندگی می‌کنیم لباسی که دوست داریم نخریم نگردیم حالا نمیگم زیاده روی ولی اینکه اینقدر بهش فکر کنیم و حسرت بخوریم هم درست نیست حتما با ی مشاور مشورت کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
همسر من اينقدر بخوام هم نميده

الان همه میان میگن ما ماهی ۲۰ میگیریم تازه خرج خونه با خودشه این فقط پول تو جیبی ماست.

بستگی به درآمد اون و خرجی زندگیتون داره. من شوهرم نصف درآمدش مال منه ولی مدیریت خرج هم با منه و تقریبا چیزی واس خودم نمیمونه

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
ما ويترين زندگي همه رو ميبينيم انشالا همه هميشه خوش باشن 

الان این پولا هم چیزی نیست والا. من دوسه ماهه تو نخ خرج خونه رفتم . میبینم با اینکه خیلی سوسکی هم دارم خرج میکنم ولی راحت روزی سیصد می‌ره. فقط خورد و خوراک. البته من کلا خودم خرج میکنم دیگه . همه چیز . یه وروجک سه ساله هم دارم که دنبال منه واسه خرید رفتن و با کلی نه گفتن و مخالفت روزی ۵۰ اون خوراکی و آت آشغال میخواد . پول بسیار بی ارزش شده. 

یعد زایمان که تا یک سال ریزش عادی هستش ولی اگه مشکل هورمونی داری مزو و هیرفیلر تاثیر ندارن

من الان 7ماهه زایمان کردم دیگ مو رو سرم نمونده کی قطع میشه ریزش و موهام برمیگرده؟؟ خسته شدم دیگ خجالت میکشم مهمونی اینا برم

هیچی حقوق خودمو هم می گیره 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
من مجردم ولی ماهانه گرفتن از همسر رو اولین بار تو سایت دیدم همیشه فکر میکردم این چیزا بین زن و شوهر ...

ما همین طوریم .من هرچیزی بگم چه ارزون چه گرون فراهم میکنه اصن میگه بهم نگو خودت پول بردار.اما چیزی به اسم پول ماهانه نداریم .اینا رو اینجا می‌شنوم میگم حتما ما مشکل داریم   

عزیزم وقتی میبینی از طرفت آبی گرم نمیشه بهتره خودت رو پای خودت وایسی

برو سر یه کار درست حسابی نه کاری ک ماهی زیر پنج تومنه

بشین جلوش بگو خرج بچه و من این خونه زندگی با توعه برای چی نمیدی؟! اصلا نفقه هم شما هم بچه گردنشه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

هیچ

کارتشو میده بهم چیزی خاستم خرید کنم

اکثرا خریدارو باهم میریم برام چیزی میگیره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
شوهر من كارت بانكي رو همينجوري نميده مثلابرم ابميوه بخرم براي بچم اگه كنارش بيسكوييت بردارم جيغ و دا ...

وای چه شوهری!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
2810