2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت حقوق منم دست اونه ، از چی بگم‌خواهر

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
۱۲ سال از عمرتم چیز کمی نیست تازه الباقیشم باید همینجوری طی کنی مگر اینکه بزنی به سلیطه بازی

از ١٩ سالگي تا ٣١ 

ميدوني دوست ندارم بچم اين وسط بمونه وقتايي كه ناراحتم ناراحت ميشه الانم گريه أمونم رو بريده دارم خفه ميشم 

بريدم ديگه آدم حسودي نبودم الان حسودم به محبت ديگران به لباساي قشنگ به تيپاي خوب 

بچم الان خوابه بهش ميكم ببخش مادر بدي برات بودم جبران ميكنم برات اونقدر قوي ميشم كه ديگه گريه نكنم 😰😰😰😰😰

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

ناراحت نباش عزیزم....منم ی بچه دارم خودم شاغلم درکت میکنم  شوهرم معتاد هست اما من به خاطر بچه ام جدا نمیشم،خیلی جنگ کردم که ترک کنه تهدید تشویق تنبیه التماس دعا نذر کمپ جواب نداد. دیدم اون هیچیش نشد من هر روز دارم یه قرص اضافه تر میخورم دیگه کاریش ندارم حقوق داره در حد متوسط با خودم میگم حداقل خرج خودش رو میده با بچه مون خیلی خوبه منم که فقط سعی ام اینه بیخیال باشم البته که سخته اما اون دوستمون خوب میگه فقط خودمون داغون میشیم.

زن و مرد باید هر دوشون خودشون رو خرج زندگی کنن. هر خونه ای که یکی از اینها بخواد از اون یکی سواستفاده اونجا اول جنگ و اعصاب خوردی هست.

اینکه اون باید فلان کنه من باید چنان باشم که نشد زندگی... یکسری هم که با دنیای مشکل از خونه پدرشون ازدواج میکنن که بیان خونه شوهر عقده گشائی کنن و یا چشم و هم چشمی ها  که مثل موریانه داره کانون گرم خانواده رو به هم میزنه. عده ای هم که کارفرمای این  تغییر سبک زندگی هستن گروهی هم پیاده نظام و تعدادی هم که ناخواسته دارن اب تو این آسیاب میریزن.

منم هميشه دعوا دارم الان هم دعوا كرديم سر اينكه براي بچه النبات خريده هي بچم ميره باز ميكنه كلي فحش ...

حقوق شوهرت چقدره؟ 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

خرجی واسه من ثابت نیست هرچقدر که داشت چون کار همسرم آزاده چندروزی یبار دویست یا سیصد تومن میده

تازه من دوتا بچه دارم

سعی میکنم بهش سخت نگیرم شاید نداشته باشه بده چون خرجی خونه با خودشه

2810