2777
2789
عنوان

بخاطرش میخام بلا سر خودم بیارم

165 بازدید | 15 پست

وسواس فکری دارم روانشناس میگه اهمیت نده میگذرههه یعنی چههههههه

من نمیتونم این حجم افکار منفی و بد و ناراحت کننده درباره دیگران تحمل کنم

سرش مریض شدم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم رها کن

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بگو حالا که این فکرا میاد تو سرم و از کنترلم خارجه 

خدایا تو که میدونی دست خودم نیست پس ببخش 

و بذار هر فکری میخواد بیاد بیاد حتی اگه بدترین چیز ممکن باشه 

اصلا مقاومت نشون نده و بدون این تقصیر تو نیست 

باید ریلکس باشی و بذاری هرچیزی میخواد بیاد بیاد و نیشخند بزنی و بگی بدرک دیگه برام مهم نیست 

اگه مقاومتتو کم کنی 

کم کم محو میشن این افکارت

بگو حالا که این فکرا میاد تو سرم و از کنترلم خارجه  خدایا تو که میدونی دست خودم نیست پس ببخش&n ...

عذاب وجدان میگیرم بزودی کارما برام اثر میکنه من دست خودم نیست 

فقط دستمو فشار میدم 

ببین خوشگلم من سه ساعت درگیر میشم با ذهنم و عذاب وجدان میگیرم و.... 

دقیقا همینطور که دوستمون گفتن مقاومت نکن بزار بیان 

و هر فکری که اومد توی سرت یا بپذیرش یا اگر غلطه بزن تو پوزش(منظورم تو دهن همون حرفه)

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
عذاب وجدان میگیرم بزودی کارما برام اثر میکنه من دست خودم نیست  فقط دستمو فشار میدم

نه منم اینطور بودم و به خدا گفتم تو که میدونی من مریضم و این افکار داره منو زجر میده و من ازشون بیزارم پس منو ببخش 

و گذاشتم هرفکری میخواد بیاد بیاد تا ته خطش و قلبا میدونستم خدا دوستم داره و هرگز منو بخاطر مریضیم مجازات نمیکنه و دیگه هیچ مقاومتی نسبت به فکرام نداشت با اینکه خیلی زشت و بد بودن ولی دیگه برام مهم نبود و یهو رفتن 

چون من اهمیتی نمیدادم دیگه

هم وسواس شدید داشتم 

که اگه فلان نکنم مثلا فلانی میمیره یا روزم خراب میشه 

سر اعداد سر زوج و فرد 

فکرای بد و … که حتی به خدا و … هم کشیده میشد اما بدون رفتن پیش هیچ روانپزشکی خودم خودمو درمان کردم

گناهش چیییی عذاب وجدانششش چیییی

گناهی وجود نداره 

این افکار مریض صرفا تو سرته و چون میدونه که تو حساسی و دوست نداری تشدید میشه 

تو به هیچکس آسیبی نمیرسونی ،درواقع افکار دارن بهت آسیب میرسونن از طریق همین احساس گناه و عذاب وجدان درصورتی که تو هیییییچ کاری اشتباهی نمیکنی و به هیچ کسی آسیب نمیرسونی و این بخاطر خوب بودن زیادته نه بد بودن 

پس احساس گناهو بذار کنار و به افکارت بگو دیگه برام مهم نیست تا تهشو برو ببینم چه غلطی میخوای کنی 

2810