2777
2789

دیروز رفتم سونوگرافی و از شنیدن صدای قلبش کیف کردم.

ولی خیلی خیلی نگرانم، چون سرکار میرم و مرخصی زایمان ندارم. 

عاشق کارم هستم و درآمدشم نسبتا خوبه و نمیخوام از دستش بدم.

علت اینکه مرخصی ندارم اینه که وقتی نباشم کسی نیست کارامو انجام بده، نهایتا دو هفته بتونم سرکار نرم، کارم تخصصیه و خیلی سخت پیداش کردم و با تلاش زیاد پیشرفت کردم.

همسرم که استرس های منو میدونه میگه مادرش بچه رو نگه میداره (یه ساختمونیم)

با خودم میگم نهایتا مادرشوهرم نتونست، یه کمکی براش میگیرم تا بچه سه ماهه بشه. 

یه همکارم بعد یک هفته برگشت و همش بهم میگه تو هم میتونی، میگه بچه صبحا میخوابه و زیاد مادرشوهرتو اذیت نمیکنه.

مادرشوهرم همش بهم میگه بچه بیار و من نگه میدارم ولی نمیدونم نوزاد رو میتونه یا نه....

فعلا جز همسرم و این همکارم کسی نمیدونه باردارم. 

خواهشا نگید سرکار نرو، چون این بچه بزرگ میشه و من میمونم و افسردگی ناشی از بیکاری.

تو شهر کوچیک ما واقعا کار سخت پیدا میشه و کار من خیلی خیلی خوبه و حتی پدرو مادرم و همسرمو بیمه کردم. 

بابام یه کم ناخوش احواله و دلش به این بیمه خوشه، چون هزینه های درمان واقعا زیاده.

نمیتونستم بچه دار نشم چون همسرم ۴۱ سال داره و میترسیدم درآینده پشیمون بشیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم اول اینکه کاملا طبیعیه این حست دوم اینکه وقتی مادر شوهرت هست میتونی یعنی روش حساب کنی و اینکه خاصیت ادمیزاد اینه خودشو برا شرایط وقف میده بزار کم کم تو موقعیتش باشی برنامه هاتو درست میکنی پس این همه خانم شاغل و بچه دار چه میکنن......؟ از پسش بر میای انشالله

خب باید قبل از بارداری در مورد این مسایل با خودت کنار میومدی .

الآنم داری میگی « نگید نرو سر کار » خب فقط میمونه همون گزینه مادر شوهر که خودتم معلومه موافقی باهاش 

من الان واقعا هیچ دو راهی نمی‌بینم . تصمیمت تقریبا مشخصه دیگه 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!