2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب نداره؟ چرا اسهال شده؟ با قطره چکون اُ آر اِس رو بده اگه شده ساعتها وقت بگیره شیر خودتو میدی؟
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ماست چکیده رو نعناع خشک بریز توش کم کم بده بخوره دهنش به مزه بیاد بلدرچین کباب کن یه خورده نمک بزن کم کم بده بخوره تا اشتهاش باز شه کته هم با ماست خوبه اگه تب نداره نگران نباش اگه میتونی بهش قطره عصاره مرزه بوه فقط خیلی بد بو هست باید با آب قاطی کنی با قطره چکون بهش بدی ولی اگه یه کم هم بخوره زود اسهالش خوب میشه انشاالله
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
رنده ریز کنید و خیسش کنید بعد آبشو صاف کنید و بذارید ته نشین بشه آب روشو خالی کنید. اون نشاسته باقیمانده رو با آب و یه کم شکر بپزید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی بشه. من شیر نریختم و فقط با آب پختم.
خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
نشاسته سیب زمینی که ته نشین شده رو بریز تو قابلمه یه لیوان آب ریز بزار رو گاز مرتب هم بزن تا جوش بیاد و بپزه و غلیظ شه به اندازه ای که میخوای یه ذره نبات هم بنداز توش
2810