2777
2789

مثلا یکی از شهرستان چند وقت خونه خواهرش بمونه بعد میخواد بره خرمایی رو ک براش سوغات برده پس بده بگه ما زیاد داریم خودتون استفاده کنید؟

از منظور بوده؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از لج نبوده؟

نمیدونم میگم شاید منظورش این بوده دیگه نیا

اخه خودشون وقتی میان نهایت یه روز میمونن شب نمیمونن

بحث مال کسه دیگه ای هست

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

نه دیگه بنده خدا گفته ما زیاد داریم (برای اینکه حیف نشه آورده) خودتون استفاده کنید، ولش بابا منظورم داشت دو لپی بخور کیف کن تا تقویت شی، باشیر تو مخلوط کن بریز اوممممم مامامیا ماماسیتا🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نمیدونم میگم شاید منظورش این بوده دیگه نیا اخه خودشون وقتی میان نهایت یه روز میمونن شب نمیمونن بحث ...

احتمالا عصبی شد  ،براهمین از لجش اینکار کرده

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه بنده خدا گفته ما زیاد داریم (برای اینکه حیف نشه آورده) خودتون استفاده کنید، ولش بابا منظورم ...

من  ک نبودم 😅

یکی همچین ماجرایی رو تعریف کرد خواستم ببینم منظور خواهرش چی بوده

احتمالا عصبی شد  ،براهمین از لجش اینکار کرده

از اومدن طرف خونشون؟

من هروقت مادرشوهرم یه چی بهم میده مث مربا و سبزی و...  هربار میگم من نمیخام. توخونه دارم. بزارین برای خودتون تعدادتون زیاده.. البته اونم تعارفمو پس میزنه و میگه بردار ببر

الان که اینو گفتی میگم نکنه اون از حرف من ناراحت بشه😑فک کنه چیزی که بهم داده رو نپسندیدم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»